Tuesday, June 15, 2010

Dunavatu de Jos vazut prin alti ochi


V-am povestit cu ceva timp in urma despre Dunavatu de Jos si frumusetile de acolo.
M-am gandit insa ca poate sunt eu prea subiectiva si nu ma credeti, asa ca i-am "intervievat" pe 2 dintre oamenii dragi din viata mea, de a caror companie m-am bucurat in Delta.

Incep cu Mr. Grizzly, colegul de garsoniera si sotul meu de ceva vreme:

Ce ti-a placut in Delta vara trecuta?

"La Dunavatu de Jos? Pai stai sa ma gandesc... Icrele cu ceapa. Somnul (si cel de pe masa, si cel de dupa-amiaza). Mersul la pescuit. Plimbarile cu barca. Sa ma intrec cu Dacia aia albastra mai batrana decat proprietarul. Sa joc table. Berea rece si ieftina."

Aceeasi intrebare, alt interlocutor. Fratello , adica fratele meu scump si drag caruia obisnuiam sa ii invinetesc genunchii in tineretile noastre tulburate:
"Mie cel mai tare mi s-a parut la Cormoran. Poate data viitoare stam acolo. Ce zici,asa...un premiu daca intru la facultate?"

De crescut a mai crescut, dar tot santajist a ramas :)
Doar la Cormoran ti-a placut?
" Mi-a placut peste tot. In special cu barca pe canale. Iti amintesti lebada aia cu 5 boboci dupa ea? Si scufundacii? Frumos, n-am ce zice!"

Voua ce v-a placut in Delta?

4 comments:

  1. si eu recomanda Delta! Cu amendamentul "grija la natura!". Anul trecut am fost la GUra Portitei, acum cativa ani mergeam an de an la "Pelicanul" de unde plecam pe Dunare pana la mila 65 si pe canele. Dunavatul...hmmm. Anul asta tot gura portitei dar cu mult mai multa mobilitate!

    ReplyDelete
  2. La Gura Portitei nu am ajuns inca, dar am vazut niste poze superbe facute de niste prieteni, asa ca am trecut-o pe lista pentru urmatoarele vacante.

    Cat despre "grija la natura", cred ca e un concept care ar trebui sa ne calauzeasca in fiecare zi. Nu dus la extrem, dar nici sa calcam in picioare niste frumuseti pentru care nu avem nici un merit...Pana la urma natura e a tuturor, dar nu trebuie sa fie a nimanui.

    ReplyDelete