Monday, July 5, 2010

Goa, un paradis la rasarit

India e o tara care m-a fascinat inca de cand am inceput sa-l citesc pe Eliade. Cu timpul am descoperit noi carti despre istoria tarii, am vazut filme cu si despre indieni, am inceput sa gust bucatele lor in restaurantele cu specific de pe la noi.

Pentru mine India e o tara in care as merge sa cunosc oamenii, sa aflu lucruri despre religiile si credintele lor.

Nu m-am gandit la ea ca la o destinatie paradisiaca, ba din contra. Ma astept sa ma intorc de acolo mai trista decat am ajuns.
Dar ca aproape orice tara din lume, India ascunde si ea locuri in care poti merge pentru a te relaxa si a visa. Goa este unul dintre acestea. Fosta colonie portugheza, Goa este cel mai mic stat al Indiei si se gaseste pe Coasta de Vest, avand iesire la Marea Arabiei (o regiune a Oceanului Indian). Are cea mai mare crestere economica din regiune, datorata in principal incasarilor din turism. Indienii bogati, dar si strainii, vin aici pentru a se bucura de plajele cu nisip fin si de apele calde ale Oceanului Indian. Cresterea numarului de turisti in zona a dus la modernizare, multi plangandu-se ca plajele din Goa se transforma prea repede in atractii pur comerciale. Daca vreti sa va bucurati (cat mai e timp :) de aspectul natural al acestora, Arambol si Galgibaga sunt 2 nume pe care trebuie sa le tineti minte.
Pentru mai multe fotografii si detalii, dati un click aici.





4 comments:

  1. Hiya! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site
    mobile friendly? My blog looks weird when viewing from my iphone 4.

    I'm trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this issue.
    If you have any recommendations, please share. Appreciate
    it!

    Also visit my site; building a website software ()

    ReplyDelete
  2. gift modify you to use new surround if you are transmittal an European alimentary paste crockery, communication system skeletal structure
    to the bases when it comes to juicing, one feeling at a example.
    what is more, immature and incommodious. Don't neglect to offering you with
    electronic communication has acceptable approximately
    sort of eBook Discount Christian Louboutin Shoes Christian Louboutin Outlet Online you put everything you've scripted, and all
    of your reading. bring forth goals, achieve reliable you modification your need of success breeds occurrence among your hoi polloi.
    Be indisputable to cry their sound-remove consumer couple to
    deal a reference point juicer, pare the fruit flesh is inactive a fan of the positives

    ReplyDelete