Sunday, May 30, 2010

Insula testoasei

Turtle Island din Fiji e locul ideal pentru a evada din lumea nebuna care ne inconjoara. Din pacate, o infractiune nu ne asigura biletul pana acolo si nici o sedere prea placuta. :)

Un cont bancar destul de maricel va poate garanta insa o mini-vacanta in paradis.
Va veti bucura de cazare in niste cladiri tres chic numite bure, veti avea la dispozitie plaje cu nisip fin si valuri inspumate, palmieri in spatele casei, cocktail-uri si sucuri din fructe proaspete, o armata de oameni ar caror singur scop este sa va rasfete, tot felul de activitati in aer liber, atat in apa cat si pe uscat, mancaruri gourmet gatite cu ingrediente proaspete, masaje care sa va relaxeze si cam orice altceva va trece prin cap. Turtle Island e un loc unde "cere si ti se va da" se aplica in cel mai propriu sens cu putinta.

Daca v-ati hotarat sa mergeti sau vreti pur si simplu sa visati cu ochii deschisi (ca mine;) , aici gasiti mai multe informatii si imagini.

7 comments:

  1. Buna! Ai un blog foarte frumos, mi-ar face placere sa facem un schimb de link-uri( www.geografialumii.blogspot.com)
    O zi frumoasa!

    ReplyDelete
  2. Buna, Sorina!
    Ma bucur ca iti place micul meu blog. Mai treci pe aici sa-l vezi cum creste mare si frumos :) Si mie mi-ar face placere sa te adaug in blogroll.
    Numai bine!

    ReplyDelete
  3. The Coach Outlet Store Online AGN fraction in Jordan Shoes For Sale Cheap the Ray Ban Round Sunglasses IR turns out to be Cheap Yeezy Shoes negligible. In addition, J1429 0028 serves as Ray Ban Sunglass Hut a testbed for comparing SED results from New Black Yeezys different models/templates and SED codes Air Jordan 1 Sale (magphys, sed3fit, and cigale). We stress that star formation history is the dominant source of uncertainty in the derived stellar Ray Ban Prescription Sunglasses mass (as high as a factor of 10) even in the case Discount Jordan Shoes Wholesale of extensive photometric coverage.

    ReplyDelete