Sunday, May 30, 2010

O scurta introducere

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu am perioade cand ma apuca un dor de duca de nu te mai intelegi cu mine, indiferent cata ciocolata si inghetata mi-ai da la micul dejun, cate filme bune ar fi la cinema si cate carti m-ar astepta pe noptiera.
Ei bine, tocmai am intrat intr-o astfel de perioada si m-am hotarat ca nu e suficient sa-mi stresez familia si prietenii cu locuri si lucruri pe care vreau sa le vad, ci intreaga blogosfera.
Asa ca asteptati-va sa gasiti aici destinatii superbe de calatorie din lumea intreaga. Ca sa nu ziceti ca sunt subiectiva, din cand in cand vor interveni si alti bolnavi de "calatoreala cronica" sa va povesteasca experientele lor si sa va imbie sa va luati traista in bat si sa porniti la drum.
Haideti, inchideti ochii si puneti un ac pe planiglob. Maine mergem acolo cu gandul, dar va veni o zi cand vom pasi pe acel pamant.

18 comments:

  1. thanks you the article really helped me. I hope the articles that are made are useful for all of us.
    Cara Mengobati Penyakit Aritmia

    ReplyDelete
  2. Thanks for the information, this is very useful. Allow me to share a health article here, which gods are beneficial to us. Thank you :)

    Cara Mengobati fistula Ani
    Obat Bruntusan Herbal

    ReplyDelete
  3. Ei bine, tocmai am intrat intr-o astfel de perioada si m-am hotarat ca nu e suficient sa-mi stresez familia si prietenii cu locuri si lucruri pe care vreau sa le vad, ci intreaga blogosfera.
    black pakistani suit
    black salwar suit

    ReplyDelete