Sunday, January 23, 2011

Prin New York, pe urmele Sex and the City-partea a doua

Ne continuam calatoria prin New York pe urmele protagonistelor din Sex and the City cu obiectivele din Uptown.
Daca ai ratat articolul de saptamana trecuta da un click aici pentru un tur al Downtown New York in stilul Sex and the City .
Incepem? Ti-ai pus pantofii? Daca vrei sa ii schimbi cu o pereche de Manolo Blahnik, trebuie sa mergi la urmatoarea adresa: 31W. 54th Street. Atentie insa, nu doar tocurile sunt ametitor de mari, ci si preturile.
Tot la categoria cumparaturi intra si Tiffany& Co, bijuteria din care ii cumpara Trey lui Charlotte inelul de logodna. Chiar daca nu planuiesti sa investesti in diamante, merita sa faci un drum pana la numarul 727 de pe Fifth Avenue...Diamonds are a girl's best friends!

Daca am terminat cu shoppingul, ne putem concentra pe vizitarea orasului.
Te-ai intrebat unde se afla biserica in care Samantha ii face preotului o propunere deloc religioasa? La 1E. 29th Street. Se numeste Church of Transfiguration si mai este cunoscuta si drept "the little church around the corner", deoarece un preot de la o biserica din apropiere a refuzat cu mult timp in urma sa oficieze slujba de inmormantare a unui actor, trimitand familia la "a little church around the corner that would do that sort of thing", actoria fiind considerata o meserie promiscua la inceputuri.

Dar treptele pe care Miranda le spune unor necunoscute ca "he's not that in to you"? Sunt chiar in fata New York Public Library, la intersectia dintre Fifth Avenue si 42nd Street.

Ti s-a facut foame?
Iata cateva propuneri:
-Loeb Boathouse Restaurant, Park Drive North, langa E.72nd Street- e restaurantul de pe pontonul caruia Carrie si Big cad in apa lacului din Central Park;
-Eleven Madison Park, 11th Madison Avenue-localul in care Big anunta ca s-a logodit;
-Russian Samovar, 256 W. 52nd Street-aici ia Carrie cina cu Rusul si beau impreuna ceai indulcit cu cirese amare.

Viata in New York poate fi obositoare, asa ca e timpul sa tragem un pui de somn. Ce spui de The Plaza Hotel? Au chiar si un apartament Eloise, dar deja intram in alt film. :)

8 comments:

 1. Placuta plimbare! Multumim pt adrese! Le-am notat ;)

  ReplyDelete
 2. Felicitari pt articole ! i love love love that movie :)

  ReplyDelete
 3. Multumim si pentru partea a-II-a.

  Cu siguranta voi incerca cateva localuri daca voi ajunge prin New York. La shopping insa nu ma bag :)

  ReplyDelete
 4. Amelia,& Amp, Alicee,cu placere~!
  Dana. Traveling Hawk, ma bucur ca v-a placut articolul.

  ReplyDelete
 5. Bravo, Vert Ange! Interesanta si amuzanta postare(ambele parti)! Si imi inchipui ca nu a fost prea usor sa aduni toate obiectivele laolalta, dar ai facut-o cu mult talent.

  ReplyDelete
 6. Multumesc, Duta! Am avut intr-adevar ceva de lucru, dar mi-a facut placere sa ma documentez pentru articole. In timp ce scriam visam cu ochii deschisi :)

  ReplyDelete
 7. نحن نعمل علي تقديم شركة نقل اثاث بالرياض وتوفير افضل خدمات شركة نقل عفش بالرياض واهم شركات نقل العفش بالرياض
  شركات نقل اثاث بالرياض
  شركة نقل عفش بالرياض
  شركة نقل اثاث بالرياض
  نقل عفش بالرياض
  نقل اثاث بالرياض
  شركات نقل العفش بالرياض
  نقل الاثاث بالرياض

  ReplyDelete