Thursday, January 6, 2011

Ianuarie in Bucuresti

Ce se intampla luna aceasta in Bucuresti?
Foarte multe lucruri, care mai de care mai interesante.
Intre 8 si 12 are loc un curs de initiere in terapia Yumeiho, o tehnica speciala de profilaxie si tratament a suferintelor articulare si osoase,  organizat de Societatea Romana de Yumeiho.
Pe 12 sunteti invitati sa savurati o portie de cinism si umor in Laptaria lui Enache, la spectacolul "Dragostea dureaza 3 ani".

Pe 14 aveti la dispozitie un curs de Manager de proiect. Prea complicat pentru mine... Mai bine gasesc o viitoare mireasa pe care sa o insotesc la Expo Mariage. Targul de nunti este deschis pana pe 16. Nu cred ca am sa am nevoie de o noua rochie de mireasa, dar nu pot rata fantanile cu ciocolata. :)
Daca tot am adus vorba de nunti...de ce sa nu vedem "Schimb de sotii" , o comedie despre dragoste si fericire conjugala, jucata pe 17 la Nottara.  Sau "Sotul pacalit" va tenteaza mai tare? Pe 18, la acelasi teatru!
Gata, sa trecem la lucruri serioase.
Pe 21 incepe Cursul pentru formatori. N-am prea inteles eu cu ce se ocupa formatorii acestia, dar pare o chestie serioasa. Nu am timp luna aceasta sa investighez subiectul din cauza unor carti mult prea groase de chirurgie care ma asteapta pe birou, dar cu urmatoarea ocazie voi descoperi misterul formatorilor. :)
De muzica n-am zis nimic. M-am gandit ca sunteti probabil plictisiti deja de colinde si zurgalai. Ce-ati zice de Darkwave Fest editia a III-a? Are loc pe 29 ianuarie, in Cage Club.
Cam atat pentru ianuarie...Daca va mai ramane timp liber ma anuntati si va dau ceva de lucru.
Sa aveti un ianuarie frumos si nu foarte geros!

6 comments:

  1. Poate m-as duce la "Schimb de sotii" pentru ca "Sotul pacalit" este bifata. Deloc deosebita, dar un rol bun pentru Ion Haiduc.
    La "Laptaria lui Enache" m-as invita, dar mai vedem pana atunci. Ca de obicei bine informata. Si am o curiozitate (e posibil sa mai fi fost intrebata): cum se potriveste placerea aceasta de a calatori cu profesia ta? In acceptiunea mea... este greu sa fie compatibile. Insa tu ai niste fotografii si descrieri minunate. Se vede ca adori calatoriile.

    ReplyDelete
  2. Interesanta intrebare, QED :)
    Mie nu mi se par incompatibile.
    Atat medicina, cat si calatoriile, cer curiozitate, perseverenta si dragoste de oameni. Imi place sa stau de vorba cu pacientii la fel de mult cum imi place sa cunosc oameni noi in calatoriile mele. Descopar cu aceeasi licarire in privire un caz interesant sau un peisaj care imi taie rasuflarea. In sufletul meu e vorba de aceeasi pasiune, indiferent daca invat vascularizatia pancreasului sau daca citesc un articol in National Geo despre o pestera pe care as putea sa o vizitez.
    Singura problema este timpul, dar cred ca o multime de persoane, indiferent de profesie, sunt nevoite sa amane calatoriile din motive legate de scoala/munca.
    Deocamdata sunt inca studenta si profit de vacante ca sa calatoresc, dar sunt sigura ca nici cand voi deveni medic nu voi renunta la umblat prin lume. Sunt o multime de congrese la care va trebui sa particip...asa ca probabil voi reusi sa-mi prelungesc vizitele cu 1-2 zile ca sa descopar cate ceva din locul in care se desfasoara congresul.
    Nu stiu daca am reusit sa-ti raspund la intrebare.:)

    ReplyDelete
  3. Bune toate invitatiile tale, VertAnge. Completeaza de minune filmuletul de pe blogul ixplrio, despre Bucuresti, iarna.

    Si eu sunt de parere ca placerea de a calatori poate fi compatibila cu orice profesie. Daca reusesti sa-ti administrezi corect timpul, poti face mai multe lucruri :)

    ReplyDelete
  4. Da, exact la timp ma refeream. Stiu ca este mult de invatat si, chiar si dupa ce termini scoala, tot in studiu te gasesti.
    Bineinteles ca mi-ai raspuns la intrebare si-ti multumesc pentru rabdare.

    ReplyDelete