Tuesday, May 17, 2011

Bella Italia!

M-am indragostit de Italia in 2003, cand am reusit sa vad Rimini, Venetia, Florenta, San Marino si Ravenna. Intre timp, am reusit sa imi reamintesc gustul pastelor si inghetatei italiene prin 2 vizite scurte la San Remo si Milano. Gratie unui concurs organizat de Razvan Pascu in colaborare cu Carpatair, ultimele 3 zile le-am petrecut la Verona si Venetia. Pe site-ul lui Razvan tocmai se desfasoara un alt concurs, avand drept premiu o excursie in Grecia. Se incheie pe 29 mai, asa ca inscrieti-va din timp.

Eu incerc sa sortez fotografiile si noile amintiri adunate in scurta, dar minunata vizita pe taram italian si promit sa revin cat mai curand cu povestiri interesante si fotografii insorite. Fiti ingaduitori insa, caci durerile de gat provocate de prea multa inghetata si un examen pentru care trebuie sa invat intr-o zi cat altii in 10 s-ar putea sa fie motive de intarziere. :) Pana una-alta insa, va recomand un serial pe care l-am descoperit curand. The Borgias, cu Jeremy Irons in rolul Papei. 

6 comments:

  1. Multumesc, VertAnge ca ne-ai amintit de Italia, doar e aproape vara:) Bafta la examen!

    ReplyDelete
  2. Eu m-am îndragostit de Italia in 2009, dar cred ca in subconstient, desi nu o vazusem rezonam cumva cu ea. Apoi am vazut: Veneția, Verona, Padova, Bologna si mai apoi Roma. Anul acesta mai urmează o tură de Italia :D

    Auzi, dar la ce concurs ai participat? :D Eu n-am stiut de el :))

    Sanatate multa si bafta la examen :*

    ReplyDelete
  3. Bafta la examen si asteptam impresiile din Italia! :)

    ReplyDelete
  4. Eu m-am indragostit de Italia cel mai tarziu (dupa cum vad) in 2010 :) Dar m-am dus de 3 ori, acumuland aproape 1 luna dintr-un an pe strazile italiene. Si vreau sa ma intorc la anul (probabil) pentru partea asta ce ai vizitat-o acum, Venetia & Verona. Asa ca astept impresii!

    Bafta la examene!!!

    ReplyDelete
  5. Multumesc, Traveling Hawk! Am avut bafta :)

    Bianca, ce orase include turul de anul acesta?
    Concursul a fost in toamna....dar vezi ca este acum in desfasurare cel cu Grecia. :)
    Multumesc de urari! Deja sunt mai bine si examenul a fost ok.

    Multumesc, Claudia! Acum scriu articolul pentru maine dimineata.

    Alicee, de maine incep povestirile...cu sfaturi practice cu tot. Am eu un presentiment ca o sa iti placa Verona. :)
    Multumesc!

    ReplyDelete