Friday, May 27, 2011

Pe urmele piratilor din Caraibe

Dupa cum probabil stiti deja, pe 20 mai a aparut si in cinematografele noastre cea de-a 4-a parte a seriei Piratii din Caraibe, intitulata Pe ape si mai tulburi. Despre film va pot spune ca e palpitant si amuzant, iar Jack Sparrow, Barbossa, Blackbeard si Gibbs sunt personaje la fel de puternice si carismatice ca si pana acum.  Frumoasa si neinfricata Angelica, timidul Philip si superba sirena Syrena aduc o nota de prospetime filmului, asa ca va recomand sa mergeti sa ii vedeti pe toti la cinema. 
Pe langa poveste si actiune, sunt convinsa ca veti fi fermecati si de locatiile in care s-au facut filmarile.

Mi-a placut sa revad strazile Londrei, populate in film de cu totul alte personaje decat in realitate. Desi poate suna straniu, marturisesc ca mi s-a parut mult mai natural sa vad pirati in Turnul Londrei decat o mare de turisti dotati cu iphone-uri si alte gadgeturi.

 Majoritatea scenelor cu vegetatie luxurianta, precum si cele de pe plaja au fost filmate in Hawaii. Nu mi-ar placea sa ma intalnesc cu o broscuta veninoasa intr-un astfel de decor, dar mi-ar placea sa lenevesc cateva zile  la soare, citind carti de aventuri.

 Scena finala, in care vedem o insula pustie cu nisip alb si fin, inconjurata de ape incredibil de albastre, a fost filmata in Puerto Rico, in Fajardo. Nu-i asa ca v-ar placea sa naufragiati aici? Chiar si fara Johnny Depp. :)


Locatia in care puteti intalni sirene e secreta, dar mergeti sa le vedeti la cinema. :)

13 comments:

  1. Frumoasa prezentare, n-am vazut filmul.

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoasa prezentarea! Pana acum nu am reusit sa-l vedem dar vreau sa merg foarte curand! Abia astept! :)

    ReplyDelete
  3. Am fost si eu sambata sa il vad, mi-a placut mult! :-)

    ReplyDelete
  4. ha! aici a fost o asa inflatie de Jack Sparrow la televizor, ca mi s-a luat :)). uneori, prea mult marketing strica :))

    ReplyDelete
  5. deci zici ca merita filmul. eu auzisem ca e cam tras de par

    ReplyDelete
  6. Dan, sa nu iti imaginezi acum ca e o capodopera a artei cinematografice. E un film de Hollywood distractiv si cu actori buni.

    ReplyDelete