Tuesday, June 21, 2011

Unde facem scufundari in Romania?

De cand am invatat sa inot cat de cat bine, ma tot bate gandul sa fac un curs de scufundari. Si cum banuiesc ca nu sunt singura tentata sa descopere frumusetile lumii subacvatice, va impartasesc cateva resurse utile.
Daca sunteti nehotarati, va sfatuiesc sa cautati un curs de cateva ore menit sa va ofere cateva notiuni teoretice si o mini-parte practica, astfel incat sa aveti cat de cat idee la ce va inhamati. Exista un pachet numit "Descoperiti Marea Neagra intr-o zi" care ofera o astfel de introducere. Costa 40 de euro si aici gasiti detalii despre inscriere si conditii de participare.
Daca sunteti convinsi ca va doriti cu adevarat sa deveniti scafandri, la scubadiver.ro am gasit o oferta interesanta. In luna iunie au 24% discount la toate cursurile, care in mod normal costa 800 ron + TVA. Exista mai multe niveluri de dificultate si fiecare curs are o parte teoretica care se desfasoara in Bucuresti sau la Eforie Sud si o parte teoretica desfasurata la bazinul Floreasca si in Marea Neagra.

Dupa ce ati invatat cu sarg si ati facut suficienta practica incat sa obtineti certificatul de scafandru incepator, puteti incepe sa explorati Marea Neagra. Pe siteul celor de la respirodive.ro  gasiti informatii despre principalele atractii. Pe langa pestisori si caluti de mare, puteti descoperi epave scufundate, printre care si un submarin din clasa Scuka al flotei din Marea Neagra a URSS, scufundat in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial in zona Mangalia. Si Respirodive ofera cursuri si programe de o zi, asa ca nu strica sa rasfoiti putin site-ul.
Daca aveti vreo recomandare, nu ezitati sa lasati un comentariu. Pana una-alta, eu va doresc o zi buna ...si ape limpezi!

4 comments:

  1. Ai idee daca acel pachet numit "Descoperiti Marea Neagra intr-o zi" mai este valabil in acest an?

    ReplyDelete