Sunday, July 10, 2011

Hanul Berarilor

Am tot auzit in stanga si in dreapta cat de frumoasa e atmosfera la Hanul Berarilor, cat de rece e berea si cat de gustoasa e mancarea, asa ca ieri am fost sa vad daca ceea ce se aude prin urbe e adevarat. Pe strada Poenaru Bordea, la numarul 2 (in apropiere de Cheiul Dambovitei, unde se termina Calea Victoriei),  intr-o superba vila in stil neoromanesc se gatesc bucate alese si se bea bere nefiltrata. Chemati-va si prietenii pentru va putea infrupta dintr-un platou. Ce spuneti de Platoul Hangiului (carnati de oaie, carnati de Plescoi, carnati vienezi cu cascaval, varza calita)? Sau Friptane Jubiliare (carnati, mititei, ceafa de porc, muschi de vita, piept de pui, cartofi la cuptor cu rozmarin, gogosari, mustar)? Adaugati o portie de ficatei fripti in bacon si va garantez ca veti vrea sa va lingeti pe degete.

Daca veniti la pranz, puteti alege unul din meniurile zilei pentru 22,4 lei, iar pentru pensionari exista Meniul a 3-a tinerete, care se serveste zilnic intre 10 si 15, pentru 10 lei. La capitolul desert recomand Desertul hangiului cu mere si nuci, o placinta minunata cu mere si inghetata de nuci. Yummy!

Desi lista de vinuri e destul de lunga, va recomand berea. Si aici aveti de unde alege...Berea Casei, Carlsberg, Tuborg, Guinness sau Holsten. Daca mergeti in  grup, o puteti cumpara la metru. :)

Preturile sunt medii. Gasiti aici intregul meniu ca sa va faceti o idee.Personalul este atent si prietenos.

 Interioarele sunt spatioase si racoroase, dar pentru o seara de vara recomand gradina inconjurata de pomi inalti, ce te fac sa uiti de restul Bucurestiului, de parca ai fi intrat intr-una din nuvelele lui Eliade. Atmosfera e foarte animata, existand zilnic concerte si spectacole cu dansatori. Cha cha cha, flamenco sau perinita? Orice doriti, primiti. Atentie insa...daca nu vreti sa dansati, asezati-va departe de ringul de dans. Va va fi destul de greu sa refuzati dansatorii si dansatoarele. Sunt cu totii atat de draguti si manierati, incat e mai usor sa te impiedici decat sa spui nu. :)
Distractie placuta si luati-va aparatul de fotografiat cu voi. Eu l-am lasat acasa si am regretat toata seara ca nu am putut fotografia balconul plin de muscate al vilei.

9 comments:

  1. Imi place interiorul, asa cum se vede in fotografie:)

    ReplyDelete
  2. Traveling Hawk, si exteriorul vilei e foarte dragut. Promit sa fac poze data viitoare!

    ReplyDelete
  3. Casinos have solved this concern by providing special 바카라 사이트 features which allow players to take part even when all the seats have been taken. The Bet Behind function, for example, permits a vast variety of gamblers to put bets based on the play of specific players on the desk. This shows how massive Evolution Gaming has grown through the years.

    ReplyDelete