Saturday, July 30, 2011

Bucuresti-Praga-Bucuresti pe 4 roti

In timp ce voi cititi acest articol, eu sunt aproape de Arad si ma pregatesc sa trec granita spre Ungaria. Am plecat la drum cu un grup de fete vesele si dornice de explorat o parte din Europa, asa ca in aceasta dupa-amiaza ne oprim la Budapesta. Ne plimbam cu vaporasul pe Dunare la asfintit, mancam gulas si papricas si ne culcam devreme, pentru ca maine luam cu asalt Viena. Urmeaza apoi doua zile in Praga, cu un mic ocol pana la Kutna Hora. La intoarcere vizitam Brno si Bratislava.

Dormim la Gyor, pentru ca in ultima zi sa ne trezim din nou devreme si sa exploram Budapesta in lung si in lat. Voi incerca sa va tin la curent, in masura timpului disponibil si a posibilitatii de a ma conecta la internet.
Pana atunci insa, va recomand un site ce merita studiat daca vreti sa plecati cu masina prin lume. ViaMichelin -ofera harti, rute de calatorie, timpi si costuri estimative.

28 comments:

  1. Vacanta placuta!
    M-ati fi putut lua si pe mine............hihihi.
    Astept impresii si poze.

    ReplyDelete
  2. Vacanta minunata cu mult soare, E.! :-)

    ReplyDelete
  3. Vacanta frumoasa cu vreme buna!
    Astept cu interes impresii si poze >:D<.

    ReplyDelete
  4. pai si nu puteai sa zici ceva sa ne vedem la o cafea in Viena? pfffffff...

    ReplyDelete
  5. haha, eu fac Praga Bucuresti Praga, cam in aceeasi perioada cu tine, 30.07 07.08. Am trecut deja prin Oradea, Cluj, Turda, Alba Iulia, Sibiu, Brasov, Busteni (Babele si Crucea) si acum sunt la Bucuresti. Drum bun si tie

    ReplyDelete
  6. Va multumesc pentru urari! Au avut efect! :) M-am intors cu bine.

    Zazuza, am stat fix 22 de ore in Viena si aveam o lista luuunga de lucruri de vazut. Dar lasa ca vii tu la Bucuresti si mergem la Malagamba la o prajitura.

    ReplyDelete
  7. cum a fost in calatorie?

    ReplyDelete
  8. Ehehe ce vremuri. Va felicit pentru initiativa dar tare poftesc si eu inca o astfel de iesire.
    Asteptam impresii.

    ReplyDelete
  9. Cred că asta e cea mai faină călătorie, cu mașina! Chiar dacă e mai greu și mai obositor, dar ai o libertate mai mare decât cu avion/tren!

    ReplyDelete
  10. The veneered modular counter Jimmy Choo Heels desks. This simple and stylish KarenMillens reception total Snap Back Hat Store amount space available to you for your office Gucci Quotes desking unit. stylish Karen Millen Black features such as a type of Gucci Belts Salereception Jimmy Choo Designer counter. You can even incorporate the company logo in Gucci Quotes the veneer or a glass shelf or a Jimmy Choo Red Shoes privacy screen. The vast amount of flexibility offered by this Fusion system allows a whole host of possible configurations. en Rand also offers other varieties in the reception desks category such as Jimmy Choo Shoes contemporary and continental along with office desking and display units. Browse our site and choose as per your taste and your style. Visit the site www.shopfittingunits.co.uk and view one Snapback Hat World of the finest Reception desks collections online

    ReplyDelete
  11. cool, please guidance so that I can create a blog like yours

    ReplyDelete