Sunday, June 6, 2010

Budapesta la hotelul Lanchid19

Budapesta este un oras frumos in care am avut ocazia sa petrec cateva zile in ultimii ani. Pe langa obiectivele turistice despre care promit sa va povestesc intr-o postare viitoare, ce mi-a placut intotdeauna si sper sa nu se schimbe in curand in acest oras sunt preturile mici la mancare si cazare.

Veti gasi cu siguranta oferte foarte convenabile la pensiuni si hoteluri de 2-3 stele, dar daca vreti sa va rasfatati intr-un spatiu interesant, ce imbina romantismul panoramei cu obiecte de design interior futuristice aveti optiuni interesante. Eu sunt adepta calatoriilor practice si economice, dar daca planuiesc un drum prin mai multe orase, am grija sa aleg macar un hotel care sa imi incante si privirea, nu numai buzunarul.

Daca sunteti in cautarea unui astfel de loc, Hotelul Lanchid , aflat pe strada cu acelasi nume, va promite o evadare din cotidian.
Poate voi sunteti mai norocosi, dar eu ma bucur de fiecare data cand pot schimba cei 4 pereti ai garsonierei mele comuniste cu o camera imensa de pe balconul careia vad Dunarea.

Preturile incep undeva pe la 60 de euro/noapte pentru 2 persoane in plin sezon si se termina pe la 250 pentru cele mai bune camere.

Dar mai bine va convingeti singuri, intrand aici.
Sistemul de rezervari on-line s-a dovedit eficient, decorul este la fel ca in imagini, iar personalul e bine instruit, asa ca nu ezitati sa treceti hotelul pe lista cazarilor posibile in Budapesta.
Am auzit ca ar fi si ceva oferte pentru vara, asa ca aruncati un ochi pe site.

PS: Restaurantul hotelului are niste deserturi delicioase!

1 comment: