Wednesday, June 23, 2010

Manastirea si schitul Lainici

Sunt convinsa ca ati vazut sau macar ati auzit de Manastirea Lainici.
Daca nu, aruncati un ochi pe wikipedia.

Considerata una dintre cele mai frumoase manastiri gorjene, Lainici-ul e un punct important de pelerinaj pentru credinciosi si de popas pentru turisti.
Biserica, dealurile verzi din imprejurimi, Jiul ce isi croieste drum prin defileu...sunt cateva motive care atrag vizitaori din toate colturile tarii.

Ceea ce putini stiu este ca in apropiere pot descoperi un alt loc incarcat de pace si credinta.
Pe dealul de vis-a-vis de Manastire se gaseste Schitul Lainici. Luati-va incaltari comode si o sticla de apa, caci veti urca aproape o ora pe un drum forestier.
Credinciosi sau doar simpli cautatori ai unor momente de liniste sufleteasca, strabateti acest drum si nu veti regreta.

Acolo sus e asa o liniste si o pace, incat ai senzatia ca timpul se dilata. Nu mai simti graba, nerabdare...intelegi o farama din ceea ce pare a fi rostul tau pe lume.
In plus, dealurile sunt atat de frumoase. Si miroase a fan cosit in august. Si canta greierii. Si cerul senin pare atat de aproape de noi.
Imi pare rau ca nu am facut poze pentru a surprinde macar peisajul, daca nu starea pe care am trait-o acolo. Dar nu-i nimic, poate mergeti voi si imi trimite-ti si mie o fotografie.

5 comments:

 1. am fost acum cateva saptamani la Lainici a fost ceva superb iar cand intri in bisericile din curtea manastirii te simti extraordinar este ca un rai Manastirea Lainici!!!! Cei care vor sa viziteze ceva extraordinar si superb le recomand sa mearga la Lainici

  ReplyDelete
 2. Coach Handbags Outlet are usually viewed as luxurious brands, but yet at inexpensive price.
  Today most people looking for COACH accessories will look for them at Coach Bags Factory Outlet.
  Coach Sale are just the most inexpensive items to purchase through Coach Purses Outlet, a small change purse or Cheap Coach Purses.
  Coach Bags On Sale are a fun accessory to add to a new collection.
  Coach Bags Outlet is can be carried or slipped over your shoulder.
  Authentic MK Outlet are made of high grade quality leather and Michael Kors Factory Outlet can actually have real leather on them.
  Michael Kors Purse Sale usually come with a plate bearing the MK Outlet logo to distinguish it from other Cheap Michael Kors Purses.
  Michael Kors Outlet Online have the inherent ability to capture the essence of what women like and what they want to wear and utilize.
  Michael Kors Outlet Store are a symbol of feminine elements and speak for all kinds of women.
  Michael Kors Purses On Sale of the day vary greatly, but all seem to share one characteristic, they are popular!

  ReplyDelete