Sunday, April 10, 2011

Londra, bine te-am gasit!

In momentul in care cititi acest mesaj eu tocmai am coborat din avion si ma indrept spre o mica localitate de langa Londra. Nu stiu cat timp voi avea pentru blog, dar va promit ca dupa 18 aprilie ma intorc acasa cu tolba plina de povesti si imagini din Marea Britanie. Cladiri emblematice, muzee, parcuri, fish&chips, the underground, english breakfast, five o'clock, musicaluri, taxiuri negre, autobuze rosii cu etaj, Garda regala, vederi cu Wiliam si Kate...o multime de lucruri de vazut, de trait si de gustat!
Pana atunci insa, calatoriti mult si bucurati-va de toate lucrurile care va ies in cale!

16 comments:

  1. Sper sa ai o vacanta frumoasa
    Ps: la mine te asteapta o leapsa

    ReplyDelete
  2. Ma bucur poentru tine, VertAnge, ca ai ajuns in Londra. Sa ia a sedere placuta acolo si sa vezi cat mai multe din ceea ce ti-ai propus!

    ReplyDelete
  3. Vacanta frumoasa, super ca ai ajuns si acolo! :*

    ReplyDelete
  4. Vacanta minunata...si daca ai vreo intrebare sau te mai pot ajuta cu ceva ref. Londra sa imi spui, da? Tin pumnii sa fie cu soare :-)

    ReplyDelete
  5. Londra,nu trebuia ratata,felicitari pentru destinatie.
    cum este vremea?sper sa apara si soarele macar pentru cateva ore....

    ReplyDelete
  6. Iti urez sa fii fericita si multumita de ceea ce vei vedea, de ceea ce vei simti in Marea Britanie si te astept nerabdatoare ca sa te pot citi si sa simt prin tine, prin voi cum este departe si cum este frumos. Sanatate, fericire!

    ReplyDelete
  7. Sa ai niste zile pline si frumoase! Am fost si eu la Londra in octombrie, anul trecut si mi-a placut mult (in ciuda faptului ca mi-am facut praf bugetul pana m-am dezmeticit un pic :D). Eu am intalnit niste oameni foarte prietenosi pe acolo si multa, multa diversitate culturala, loved it!

    ReplyDelete
  8. distractie placuta! eu tocmaia cum postez pe blogul meu povestirile si foto din Londra:). Le astept pe ale tale, cred ca primavara e superb(eu am fost in ianuarie si parcurile erau incredibil de verzi si ceva flori).

    ReplyDelete
  9. distractie placuta! Asteptam povestea!

    ReplyDelete
  10. Hey, te-ai intors? Cum a fost? da un semn ...

    ReplyDelete
  11. Multumesc frumos tuturor pentru cuvintele frumoase si gandurile bune! Se pare ca au fost de folos. Am avut doar zile cu soare, fara nici un strop de ploaie si am avut sansa sa cunosc niste oameni minunati, alaturi de care am experimentat tot ceea ce are Londra mai bun de oferit.
    Alicee, incep sa scriu de astazi. La intoarcere m-a asteptat un examen...de aici intarzierea :)

    ReplyDelete