Thursday, August 12, 2010

Aventuri in Hunzepark

Pentru cei care vor sa-si creasca nivelul de adrenalina pe teritoriul olandez, in apropiere de Groningen se gaseste un parc de aventuri numit Hunzepark.

Ce puteti face aici?

Daca sunteti persoane active si neinfricate, puteti incerca sa trageti cu arcul, va puteti construi o pluta cu care sa va deplasati pe lac, puteti vasli intr-o canoe, incercati sa faceti echilibristica pe traseul cu obstacole aflate deasupra apei sau escaladati un panou de alpinism.

Daca sunteti linistiti si vreti doar sa va relaxati, piscina va sta la dispozitie. Puteti face si plaja...pe iarba, caci nisip nu prea au.


Eu am ales sa trag cu arcul (am iesit pe locul 2 la un concurs organizat ad-hoc :), sa lenevesc la piscina, sa-mi incordez muschii la panoul de alpinism si sa ma las plimbata cu o canoe, caci eram deja prea obosita pentru a vasli.

Am fost intr-o duminica de pe la 10 dimineata pana pe la 18, dar daca vreti sa va petreceti mai mult timp aici, puteti inchiria un bungalou sau va puteti instala cortul.

Datele de contact le gasiti aici.
PS: Urmati sfaturile organizatorilor pentru a evita accidentele.

6 comments:

  1. O zi relaxata! Spun sincer ca nu prea merg in asemenea locuri, fiindca nu ma indur sa "pierd" din timpul de vizitare. Rareori durata unui sejur e mai mare de o saptamana si atunci programul e foarte concentrat.

    ReplyDelete
  2. E bun ca hint, pentru ca un astfel de loc nu il gasesti doar in Olanda.
    Gasesti si la noi (de curand vorbeam cu cineva si am inteles ca e si la Targoviste ceva similar) si, daca iti place, poti sa te duci fara sa reduci din timpul de vizitare. :)

    ReplyDelete
  3. Zona arata foarte bine! Intreaga Olanda ese cu adevarat pitoreasca. Vara asta am luat un bilet ieftin cu aerolines.ro si am ajuns si eu in eindhoveen. Este superb!

    ReplyDelete
  4. Mie imi plac astefel de locuri si oricat de incarcat mi-e programul cu vizite imi place sa imi petrec timpul in natura cateva ore pe inserat, sa ma relaxez, sa stau mai aproape de localnici, sa fac o baie in piscina.

    ReplyDelete