Wednesday, August 18, 2010

La Poiana Brasov

In mai am fost la un seminar la Poiana Brasov, asa ca timp de 3 zile am putut sa ma bucur atat de lectii despre cum sa fiu un doctor bun, cat si de plimbari prin statiune.

Poiana Brasov e o statiune cocheta, in care va puteti bucura de natura fara a renunta la confortul vietii contemporane. Va stau la dispozitie multime de hoteluri care mai de care mai elegant si mai scump.
E genul de loc in care iti aduci iubita sa o impresionezi sau unde mergi pentru
un weekend sa te rasfeti.
Eu iubesc muntele salbatic si imi place sa merg in locuri cat mai indepartate de civilizatie, dar nu pot sa ma plang ca nu mi-a placut in Poiana.
Cel mai mult imi place drumul serpuit ce leaga Brasovul de statiune. E grozav pentru masinile sport si are o multime de locuri pe margine unde puteti opri sa admirati privelistea. Eu am prins ceva nori, dar pe cer senin si pe inserat se vede foarte frumos.

Mi-au mai placut si hotelurile si restaurantele elegante, favoritul meu fiind mastodontul asezat pe piloni deasupra apei, pe care il puteti vedea in fotografii.
Interiorul bogat decorat m-a facut sa visez la baluri si petreceri de poveste.

Daca ajungeti acolo, incercati neaparat mousse-ul de ciocolata.

Mi-a mai atras atentia si un complex rustic numit Sura Dacilor, unde va puteti infrupta din bucate traditionale.

Am dormit la Rina Vista Hotel, in salile caruia s-au desfasurat si cursurile.
Camere curate, dar nu spectaculoase, personal amabil si un lift extrem de mic...astea sunt impresiile care mi-au ramas despre hotel.

Voua va place Poiana Brasov?

6 comments: