Sunday, September 12, 2010

White Sensation Party

Incercand sa ma gandesc la motivele pentru care oamenii calatoresc, investind sume foarte mari in acest sens, am ajuns la unul din aceste motive si anume: evenimentele. (O sa reiau aceasta tema legata de motivatia oamenilor de a calatori intr-un post viitor, fiind un subiect destul de complex).

Oamenii calatoresc adesea pentru a ajunge la diverse evenimente cum ar fi: concerte, meciuri de fotbal, curse auto etc.

Astfel, din aceasta categorie va povestesc azi despre seria de spectacole desfasurate sub brandul "Sensation". Regula e destul de simpla, dar eficienta: toata lumea participanta se imbraca in alb (de unde si numele de White Sensation Party), se pune o muzica foarte antrenanta si se petrece pana in zori. :)

Spectacolul se desfasoara in diverse locuri. Puteti gasi pe www.sensation.com calendarul pentru perioada urmatoare. De asemenea, tot pe site-ul lor puteti sa va faceti rezervarile la hotel, respectand aceeasi tematica, ceea ce mi s-a parut foarte interesant.

Va fi si in Bucuresti, la Romexpo, pe data de 31 decembrie.

Acesta este trailerul de prezentare pentru spectacolul din Bucuresti:De asemenea aici gasiti o inregistrare a evenimentului din 2008 din Amsterdam.

Desi nu pot sa zic ca sunt un mega fan al acestui gen de muzica, spectacolul in sine mi se pare foarte reusit.
Ia sa vedem cine are sufletul tanar si cui ii place evenimentul?:)

1 comment: