Saturday, September 11, 2010

Septembrie in Bucuresti

Imi cer scuze pentru absentele nemotivate din ultimele 2 zile, dar nu puteam sa nu profit de un weekend departe de Bucuresti, mai ales ca incepe scoala si capitala se aglomereaza din ce in ce mai tare.

Dar cum de luni sunt din nou in Bucurestiul urat pe care insa il iubesc, m-am gandit sa va tentez cu cateva idei de petrecere a timpului liber la inceput de toamna, in capitala.

Puteti incepe chiar de azi cu Targ de Toamna la Uranus 144. Incepand cu orele 13, pe 11 si 12 septembrie se desfasoara targul de haine de toamna pe strada Uranus, la numarul 144.

Marti 14 si miercuri 15 septembrie sunteti asteptati la Muzeul National George Enescu, incepand cu orele 18:30 pentru un Recital Extraordinar si un Recital Cameral.

Pe 16 Uma Swan lanseaza un nou EP in Club Underworld .

Ca sa va refaceti dupa o noapte in club, puteti participa pe 17 la Park(ing) Day, ziua in care parcarile devin parcuri. Asa ca mobilizati-va si iesiti sa vedeti iarba verde din parcare.

La MTzR va asteapta o expozitie de fotografie incarcata de emotii, semnata de Inge Morath. O puteti admira pana pe 17 octombrie, asa ca nu ezitati.

Si daca tot ajungeti pana aici, treceti strada si pana la Muzeul de Geologie, unde pana pe 30 puteti vizita "Bonsai si Pietre vii" , o expozitie temporara cu vanzare.

Tot in septembrie puteti admira si "Revalorificari culturale" editia I, expozitie de arta plastica si decorativa ce are loc cu ocazia zilelor Bucurestiului, intre 13 si 27.

Pe langa toate aceste minunate tentatii mai mult sau mai putin culturale, aveti la dispozitie o multime de muzee, parcuri in care au disparut tantarii si West Nile cu tot, terase pe la care incepe sa apara mustul proaspat, teatre care isi deschid timid stagiunile si o multime de alte atractii.

Va doresc o toamna frumoasa!

2 comments:

  1. Interesanta ideea cu Park(ing) Day!

    Mi-ar placea sa vad, daca as fi in Bucuresti, expozitia de Bonsai si pietre vii.

    ReplyDelete
  2. Ce ma bucur ca citesc si aici despre zilele astea speciale ale Bucurestiului.
    Si ma bucur si mai tare ca am sa si ajung acolo sapt viitoare.
    Suna super bine expozitia de Bonsai. Sper sa am timp si sa nu uit de ea:)

    ReplyDelete