Tuesday, September 28, 2010

Unde as vrea sa fiu in weekend...















La cel de-al 89-lea Qatar Prix de l"Arc de Triomphe, pe Hipodromul Longchamp din Paris.

Cursa de referinta in materie de excelenta hipica, aduna in fiecare an cei mai buni cai pur-sange, cei mai buni crescatori si cei mai buni jochei, care se intrec pentru marele premiu, in valoare de 2,3 milioane de euro, dar si pentru imbogatirea palmaresului cu cel mai prestigios trofeu hipic al Europei.
















Daca va aflati la Paris pe 2 si 3 octombrie, nu ratati ocazia de a vedea un spectacol pe cinste si de gusta pe viu atmosfera celei mai asteptate curse de hipism a anului.

Biletele pentru sambata costa 4 euro, iar cele pentru duminica 8, cu mentiunea ca au reducere 50 % persoanele peste 60 de ani si studentii si accesul este gratuit pentru minori si pentru doamnele care poarta palarie. Asa ca, nu va uitati palariile acasa.:)

Mai multe informatii gasiti pe site-ul evenimentului: http://www.prixarcdetriomphe.com/















Va recomand sa cititi cu atentie rubrica "info practiques" pentru a afla cum sa ajungeti repede si in unele cazuri gratis pana la Hipodrom, unde se mananca bine in zona si alte informatii utile.

































Voi unde ati vrea sa fiti pe 2 si 3 octombrie?

5 comments:

  1. Personal, m-as multumi sa ajung in Valea Ariesului :)

    ReplyDelete
  2. Eu stiu unde voi fi weekendul 2 - 3 octombrie: in Budapesta. Am gasit si bilete ieftine prin aerolines.ro. Dar mi-ar placea sa merg si la Paris la Qatar Prix.

    ReplyDelete
  3. Traveling Hawk, trebuie sa fie tare frumoasa Valea Ariesului, caci tot pomenesti despre ea.
    Iti tin pumnii sa ajungi in weekend ca poate ne arati si noua poze :)

    ReplyDelete
  4. Mie mi-ar placea sa fiu in Praga sau in Viena. Din pacate in cel mai bun caz voi fi la festivalul de bere Ursus din Cluj :)

    ReplyDelete