Wednesday, December 8, 2010

La Bran pe zapada

Daca va pregatiti deja sa mergeti pe Valea Prahovei la schi, va sfatuiesc sa nu ratati un drum pana la Bran. Un strat pufos de promoroaca mi se pare a fi detaliul care transforma castelul intr-un taram de poveste. 
Istoria castelului am sa v-o spun pe indelete cu alta ocazie. Acum va las sa va bucurati de poze.
Ah, si o mica recomandare! Daca va plac filmele de groaza si senzatiile tari, nu ratati "Castelul Bantuit", aflat la  baza aleii ce urca spre Bran.








20 comments:

  1. infioratooooor!:)
    frumoase imagini ,am fost anul trecut in zona cind era nins.dar imi place acolo in orice anotimp:un altfel de romanie se asterne in fata ochilor...

    ReplyDelete
  2. Dar s-a pus bine zapada acolo! Se vor observa mai bine vampirii, prin contrast!

    Imi place prima poza, cea prin poarta.

    ReplyDelete
  3. Castelul Bran mi s-a parut, dintotdeauna, ca are ceva infricosator, cred ca toate povestile cu vampiri nascocite pentru straini, m-au atins si pe mine:).

    ReplyDelete
  4. i really like your photography.

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoase. Si eu am fost la Bran tot iarna, asa ca mi-am reamintit multe intamplari frumoase. Preferatele mele sunt 2 si 3 :)

    ReplyDelete
  6. Ah foarte frumos! Ar trebui sa ajung si eu sa fac ceva poze :)


    Fashezine

    ReplyDelete
  7. wow arata really haunted mai ales cu zapada pe el. actually it looks like the castle from beauty and the beast a bit 2 me. mi-ar placea sal vad iarna. dar probabil o sa am ocazia sa il vad doar vara!
    xoxo
    mina

    ReplyDelete
  8. Alison, ai incercat si Castelul Groazei?:)

    Traveling Hawk, prima e si preferata mea. E una din fotografiile cu care ma mandresc. :)

    Thank you, Abraham!

    Alicee, tu ai intrat in Castelul Groazei? Mie mi-a placut la nebunie, chiar daca imi tremurau picioarele cand am iesit de acolo.

    Ioana, sa te duci daca poti pe zapada. Eu am fost si in alte anotimpuri, dar vizita din februarie mi-a ramas intiparita cel mai bine in minte.

    Faboulista, si toamna e foarte frumos si usor spooky, mai ales daca e si putina ceata prin jur. :)

    ReplyDelete
  9. N-am intrat in Castelul Groazei. Voi tine minte cu ocazia urmatoare. Cam ma feresc sa merg in locurile unde exista multi turisti si-i galagie. Dar arata bine si-mi plac senzatiile tari. Deci, inainte! :)

    ReplyDelete