Thursday, December 30, 2010

Retrospectiva 2010-partea a 5-a

 Pin Travel v-a purtat anul acesta pe urmele contelui de Monte Cristo, la Chateau d'If. Si daca tot am ajuns pe teritoriu francez, nu puteam rata o vizita la Musee de Cluny din Paris.
Am pornit apoi pe urmele unor nume importante din istoria Romaniei, regasite pe aleile cimitirului Bellu din Bucuresti. Am pastrat tonul sumbru si am vizitat Bodies, o expozitie de anatomie absolut fascinanta.
Ne-am binedispus apoi in Paradise Valley, un mic Rai terestru din Arizona.
Dar cum Statele Unite ale Americii sunt la un ocean distanta, ne-am bucurat de aerul curat de munte pe plaiuri mioritice, la Poiana Brasov.
V-am povestit despre Elvetia, una dintre tarile mele preferate. St. Gallen, Neuchatel, Berna, Zurich...cum ar putea sa nu imi placa aceste orase minunate, asezonate cu fondue fierbinte si ciocolata delicioasa?
Am cautat istoria in Leptis Magna si ne-am plimbat prin La Rochelle, in bataia brizei Atlanticului.
A urmat apoi Bulgaria, cu misteriorul Balcic, ferma de scoici de la Dalboka si frumusetea fara margini a Capului Kaliakra, dar si cateva articole savuroase despre Bhutan, Catedrala La Almuneda si Culele Maldaresti.
Toate, destinatii frumoase si dragi pe care vi le-am impartasit cu placere.

7 comments:

 1. Uite ca din partea asta am ratat cateva.

  ReplyDelete
 2. in majoritatea locurilor nu am fost niciodata dar sper sa ajung in viitor. imi place la nebunie sa calatoresc si asta imi place la blogul tau.
  xoxo
  mina

  ReplyDelete
 3. Multe locuri frumoase si tot atat de multe de vazut. Parca de la an la an lista de mareste :)

  ReplyDelete