Monday, December 27, 2010

Retrospectiva 2010-partea a 2-a

Mi-a placut la nebunie sa analizez diferentele dintre 3 ghiduri de calatorie pentru Mexic si sa decretez un castigator. Acest mic experiment a reusit sa urce Mexicul vreo 3 pozitii in topul locurilor pe care vreau sa le vizitez. :)
Mi-a placut sa va vorbesc si despre Lanchid19, un hotel din Budapesta la care m-as caza chiar maine daca as avea programata o mica escapada in capitala Ungariei.

Nu vreti sa mergeti la Budapesta? Dar ce ziceti de Bayahibe, o plaja paradisiaca din Republica Dominicana?

Nu spuneti nu, caci va incepe sa va creasca nasul. :)
Dar cum nu putem sta toata ziua cu burta la soare, tolaniti pe un sezlong, v-am propus si o destinatie care sa ca stimuleze putin neuronii: Musee d'Orsay din Paris. Genul de muzeu din care nu vrei sa iesi pana la ora inchiderii...
Dar de Dunavatu de Jos, un satuc pescaresc din Delta Dunarii ce spuneti? Au fost fotografiile cu nuferi suficient de tentante incat sa va faca sa mergeti in Delta?
Daca zburati peste mari si tari, trebuie neaparat sa cititi articolul despre pastila pentru zboruri lungi. Doar asa veti stii ce este tromboza venoasa profunda si cum va puteti feri de ea.
Mergeti doar pana la Amsterdam? Nu ratati articolul 10 locuri ce trebuie vazute .
Daca sunteti in Bucuresti, Muzeul National de Arta trebuie trecut pe lista locurilor vizitate. Aflati aici de ce.

Va urma...

5 comments:

  1. De pastila pentru zboruri lungi nu stiam iar in Budapesta, tot sper sa ajung. Multumim de informatii, pe mine una, ma ajuta.

    ReplyDelete
  2. Pastile care sa te faca sa nu iti fie frica de avion nu sunt? sau cu care sa treci mai usor perioada din avion. Si nu ma refer la somnifere, alcool etc.

    ReplyDelete
  3. Eagle-eye-cherry, ma bucur ca PinTravel iti este de folos. Te mai astept pe aici, pentru 2011 am o multime de idei tentante de calatorie.:)

    Alicee, nu exista pastile care sa ne scape pe o frica...decat pentru cazurile patologice (cei care au nevoie de psihiatru), ceea ce sunt sigura ca nu este si cazul tau.
    Poti incerca niste exercitii de respiratie inainte de decolare, apoi o carte buna in timpul zborului si din nou exercitii de respiratie la aterizare...sunt sigura ca vei fi bine si nici nu-ti vei da seama cum a trecut timpul.

    ReplyDelete
  4. Voi incerca si metoda aceasta, de obicei bagajul meu e tot timpul la limita kg, de aceea si ghidul turistic mi se parea mult d-apoi o alta carte. Dar voi incerca si metoda aceasta. Sper sa dea ceva rezultate!

    ReplyDelete