Tuesday, October 26, 2010

3 zile la Praga cu 99 de euro

Prin brosurile de la Targul de Turism am gasit si una de la Eurolines. Initial am ignorat-o, cu gandul ca nu plec nicaieri cu autocarul, dar zilele acestea mi-am facut timp sa o studiez mai indeaproape. Se pare ca agentia nu se ocupa numai de transport, ci ofera servicii complete unui turist dornic sa porneasca la drum. Pana pe 15 decembrie si apoi in intervalul 15.01.2011- 31.03.2011, Eurolines organizeaza o serie de city break-uri in Budapesta, Praga, Viena, Berlin si Venetia.

Cea mai convenabila oferta din punctul meu de vedere este excursia la Praga. Pentru 99 de euro aveti la dispozitie un loc intr-o camera dubla in hotelul Aron *** cu mic dejun inclus, timp de 3 nopti si transport cu autocarul.
Am cautat hotelul pe booking.com si pe tripadvisor.com si are recenzii pozitive, iar despre transportul cu autocarele Eurolines am auzit pana acum numai de bine, asa ca sunt sigura ca o excursie reusita.
Ce ziceti? Mergem la Praga?
Mai multe detalii gasiti pe www.eurolines.ro .

23 comments:

  1. hmmm,dar ce-as mai merge,o oferta atit de buna,dar timpul nu e propice pentru asa planuri,sunt altele prioritare acum!

    ReplyDelete
  2. Iata in sfarsit o reclama cinstita pentru Eurolines, facuta de un turist, nu de agentii lor! Ma rog, in cazul acesta o putem considera o informare, nu o reclama. Abia am terminat de comentat pe blogul meu la adresa practicii celor de la aceasta agentie de a se insinua pe bloguri pentru reclama masccata sau nu dar gratuita. Cei de la Aerolines si-au creat suficiente adversitati printre bloggeri. Ma intreb daca patronul lor stie ce practici folosesc si daca le incurajeaza?! Legal, cred ca nu prea avem ce face, de aceea si profita ei. Dar, pana la urma, este o chestiune de etica profesionala, chiar daca, mai ales la noi, ideea ca in afaceri totul este permis infloreste sub obladuirea legii, de multe ori.

    In rest, Praga e o destinatie de dorit oricand.

    ReplyDelete
  3. @Traveling Hawk - in legatura cu reclama mascata a celor de la aerolines, ei sunt liberi sa posteze ce vor. Daca nu iti place, ai optiunea sa le stergi comentariul. Asta nu inseamna ca sunt de acord cu ei. Nu este nici un mod eficient de a-ti promova site-ul, iar pe termen lung efectele se vor vedea si nu cred ca o sa ne mai bata mult la cap. :)

    ReplyDelete
  4. Multumesc, Harvi. Stiu toate astea :) Sunt, sort of, in bransa...

    ReplyDelete
  5. Poate ca daca e excucurie drumul va fi OK, dar sincer vă spun, eu am venit cu ei anul trecut din Franta (era o cursă de linie ca sa zic asa) si a fost o experienta la limita suportabilului. Tin să mentionez ca eu nu am pretentii si chiar sunt pro autocar, daca se poate, pentru ca e mai ieftin si vezi mai multe ca din avion, dar pe bune, eu nu as mai circula cu ei nici sa ma plateasac ei pe mine. Nu vreti să stiti cum stateau bagajele printre pasageri si cum vorbeau soferii între ei si cu unii calatori... foarte "nașpa"... Nu m-am văzut ajunsă acasă... :(

    ReplyDelete
  6. Traveling Hawk, si pe mine ma enerveaza "comentatorii de profesie" de la Aerolines, dar nu cred ca exista vreo legatura intre Aerolines si Eurolines.
    Bianca, multumesc frumos pentru informatii. Ma faci sa ma mai gandesc :)
    Eu ma astept sa fie o diferenta intre excursiile turistice si cele cursele obisnuite...deh, multa lume din toate mediile sociale merge la Paris la munca sau altfel de "munci", dar Praga nu e o destinatie la fel de populara din acest punct de vedere. Atitudinea soferilor nu are insa scuza.

    ReplyDelete
  7. Chiar e o oferta impresionanta. Eu as vrea sa vizitez Praga mai mult decat orice alt oras european. Apropo de ce ziceai putin mai sus, chiar nu inteleg de ce nu este o destinatie populara, este un oras absolut superb.
    Multumesc mult de tot pt votul de la The One.

    ReplyDelete
  8. Laura, voiam sa zic ca nu e o destinatie populara pentru mersul la munca. Sunt de acord ca este un oras superb, care merita vizitat.

    ReplyDelete
  9. Hm, interesant, am impresia ca suntem in plin sezon de oferte :) Si eu am gasit la aerolines tot cu 100 euro Praga 3 nopti la hotel de 3 stele.

    ReplyDelete
  10. Cred ca o sa mergem cu Eurolines totusi. :P

    ReplyDelete
  11. Soimule, ce inseamna in bransa? Sunt curios, da-mi un mail, daca vrei.

    ReplyDelete
  12. Mi se pare cu atat mai faina oferta cu cat chiar stai la destinatie 4 zile cap-coada. Ajungi foarte de dimineata si pleci seara tarziu.

    Eu am vizitat Praga la inceput de februarie si frigul mi-a cam dat de furca, asa ca mi-am promis sa merg, la un moment dat, prin mai-iunie ca sa ma pot plimba in voie pe stradutele superbe :)

    ReplyDelete
  13. The veneered modular counter Jimmy Choo Heels desks. This simple and stylish KarenMillens reception total Snap Back Hat Store amount space available to you for your office Gucci Quotes desking unit. stylish Karen Millen Black features such as a type of Gucci Belts Salereception Jimmy Choo Designer counter. You can even incorporate the company logo in Gucci Quotes the veneer or a glass shelf or a Jimmy Choo Red Shoes privacy screen. The vast amount of flexibility offered by this Fusion system allows a whole host of possible configurations. en Rand also offers other varieties in the reception desks category such as Jimmy Choo Shoes contemporary and continental along with office desking and display units. Browse our site and choose as per your taste and your style. Visit the site www.shopfittingunits.co.uk and view one Snapback Hat World of the finest Reception desks collections online

    ReplyDelete