Tuesday, October 5, 2010

Octombrie in Bucuresti

















Octombrie este luna ideala in care sa faceti un drum pana la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti. Frunzele care vireaza lent din verde viu in verde pal si apoi in galben contrasteaza placut cu vechile case lemn acoperite cu sindrila pe care le gasiti aici.




Orarul de vizitare a expoziţiei in aer liber este:
Luni
: 9:00 - 17:00
Marţi - duminică: 9:00 - 19:00
Dupa o plimbare in natura este binevenita o vizita la Targul Tehnic International Bucuresti care are loc la Romexpo in perioada 6-9 octombrie.

Pe 7 va sfatuiesc sa nu ratati Ivan Turbinca la TNB . Se joaca in Sala Mare, asa ca veti gasi cu siguranta bilete chiar si in ultimul ceas. Pe 8 puteti vedea Sanziana si Pepelea cu Mircea Albulescu intr-un rol extrem de simpatic, pe 9 Comedia Norilor,iar pe 10 S-a sfarsit cum a-nceput la acelasi teatru. Eu le-am vazut pe toate in stagiunea trecuta si mi-au placut foarte tare, asa ca vi le recomand cu caldura.

De pe 10 pana pe 15 avem Festivalul Artelor Bucuresti, care promite sa ne rasfete cu spectacole de muzica clasica si balet, teatru, lansari de carte si alte delicii culturale.

Vineri, 15 octombrie, iubitorii muzicii electronice de calitate pot participa la Show-ul Davit Guetta -One love-de la Romexpo.

Tot muzica de calitate ne promite si Cesaria Evora pe 18 la Sala Palatului.

Daca v-ati saturat de Bucuresti si vreti sa plecati in lume, nu uitati sa participati la Targul de Turism al Romaniei, care se desfasoara intre 21 si 24 octombrie la Romexpo.

Voi ce faceti in octombrie?

6 comments:

  1. Avem si noi un Muzeu al satului, la Timisoara, de care putina lume stie :)

    ReplyDelete
  2. Nici eu nu stiam :(
    Dar am fost la Timisoara doar de 2 ori cate 1 zi, asa ca probabil nu as fi avut timp sa il vizitez nici daca stiam de existenta sa. Data viitoare!

    ReplyDelete
  3. Frumos.
    Luna asta cred ca imi voi plange de mila, si voi striga de suparare, de plictiseala, de neputinta. Sa stai intr-un oras mic ca asta in care stau eu ( il poti asemana usor cu un sat dupa cate evenimente, cafenele, restaurante are ) e un blestem!!!
    Chiar ma uitam de dimineata pentru cazare in Sibiu in weekend, dar n-am gasit nici o dubla sub 70 lei. Mai scump decat in Budapesta. :( Asa ca voi ramane acasa.
    Tu ce faci in octombrie?

    ReplyDelete
  4. Sper sa ajung la toate evenimentele descrise mai sus. De plecat din Bucuresti nu stiu daca reusesc pana la sfarsitul lunii, pentru ca am un program foarte incarcat la scoala. Daca se opresc ploile voi merge cat pot de des prin parcuri, sa profit de zilele de toamna.

    ReplyDelete
  5. @Traveling Hawk

    Acelasi lucru e valabil si pentru muzeul satului de la Curtisoara, din Gorj.

    Daca mai stiti si altele (banuiesc ca mai sunt), sa imi spuneti si mie.

    ReplyDelete