Sunday, October 17, 2010

O oferta interesanta pentru Piata de Craciun de la Viena

V-am spus ca m-am intors de la Targul de Turism cu o multime de pliante cu oferte pentru vacanta de iarna. In ultimele seri le-am rasfoit. Eu caut acum o destinatie de schi pentru februarie-martie, dar mi-a sarit in ochi urmatoarea oferta de la Interra.
Excursie la Piata de Craciun de la Viena in urmatoarele perioade:
17.11 - 21.11

01.12 - 05.12


08.12 - 12.12

cu 189 euro locul pentru un adult intr-o camera dubla.

Pachetul include :
  Transport cu autocar Interra de 4* 
  2 nopti cazare cu mic dejun la Budapesta, hotel de 3*
  2 nopti cazare cu mic dejun la Viena, hotel Lenas Donau 3* sau similar
  Tur de oras Viena cu ghid local
  Vizitarea Pietei de Craciun din Viena
  Program de shopping cu transferuri incluse la centrele comerciale
SCS & PARNDORF
  Tur panoramic la Budapesta
  Ghid insotitor din partea agentiei


Cum vi se pare?
Mie mi se pare tentanta oferta. Nu prea ai cum sa ajungi la un pret mai mic la aceleasi conditii de cazare si folosind alt mijloc de transport.
Intreaga oferta o gasiti aici.

Nu am calatorit pana acum prin aceasta agentie, asa ca nu va pot spune pareri personale, dar in ultimul timp nu am auzit sa existe surprize neplacute in calatoriile prin agentii. Va sfatuiesc insa sa cititi cu atentie contractul inainte de a-l semna.
Nu uitati sa imi povestiti si mie cum a fost. ;)

5 comments:

  1. hi, mie una mi se pare o oferta tentanta, mai ales ca impusti doi iepuri deodata, Budapesta si Viena. Am auzit ca amblele orase arata superb in perioada Craciunului. Daca ajung pe acolo, o sa iti povestesc

    ReplyDelete
  2. Am vazut de mai multe ori pietele de Craciun de la Viena fiindca nu este doar una, ci mai multe. De exemplu, exista una chiar pe Mariahilfer Strasse, lunga strada comerciala din centrul orasului, cate una chiar in fata Palatului Schonbrunn sau a Palatului Belvedere, alta in fata la Karlskirche, una in fata Primariei (Rathaus) sau alta in fata la Museumqvartier, intre Muzeul de Arta si Muzeul de Stiinte Naturale, s.a.m.d. Puteti cauta pe internet inainte de a pleca si le vati gasi. De asemenea, sunt postate datele la care se deschid ele, fiindca nu se deschid toate in acelasi timp. Peste tot insa se bea vin fiert si se mananca castane sau cartofi copti :)Daca platesti ceva in plus, poti lua ca amintire cana din care ai baut vinul.

    ReplyDelete
  3. Eagle-eye-cherry, astept cu nerabdare sa imi povestesti :)

    Ai dreptate, Traveling Hawk. Sunt mai multe locuri in care se deschid piete de Craciun, atat in Budapesta, cat si in Viena, fiecare cu farmecul sau. Eu am fost pana acum la Budapesta, Viena si Salzburg. Problema e ca pe langa cana din care am baut vin fiert parfumat cu scortisoara, ma indragosteam mereu de o multime de mici prostioare: clopotei, lumanarele,globuri, caciuli si fulare traznite. La intoarcere abia se inchidea valiza :)

    ReplyDelete