Thursday, October 7, 2010

Ce putem face in Herastrau-10 idei in imagini

1
Daca avem mai putin de un metru si jumatate, ne putem plimba cu trenuletul verde. Desi merge pe roti si nu pe sine, este foarte distractiv in special pentru cei mici. Tot legat de trenulet, dar la capitolul asa nu, intra mersul pe role tinandu-va cu bratele de spatele trenuletului. Stiu ca par ipocrita spunand asta, tinand cont ca eu obisnuiam sa merg pe schiuri legata de masini adevarate, dar intre timp m-am mai copt nitel la tartacuta si va recomand sa nu incercati astfel de senzatii tari. Chiar daca trenuletul merge incet, o cazatura pe asfalt nu e tocmai o experienta placuta, asa ca va rog sa o evitati.

2
Daca nu va afectat criza, puteti incerca sa jucati golf. Exista si un teren de mini-golf pentru prichindei.

3
Pentru cei pusi pe sotii, statuile-capete sunt locul ideal pentru facut fotografii amuzante. Il puteti trage de urechi pe nenea de mai jos de exemplu, dar am vazut ca imaginatia celor adunati in jurul lor nu are limite. :)

4
Pentru iubitorii de pasari de apa, lebedele sunt principala atractie. Eu va recomand insa sa nu neglijati nici ratustele, caci sunt tare simpatice.Le gasiti pe toate sub podul din apropierea intrarii la Muzeul Satului.

5
Tot la capitolul zburatoare intra si paunii cu cozi infoiate. Din pacate frigul i-a cam zburlit, dar si-au pastrat aerul tantos si penajul lucios.

6
A sosit timpul sa facem si ceva miscare, asa ca va recomand o tura a parcului pe bicicleta. Gasim in Herastrau puncte de inchiriere gratuit, dar si contra cost, asa ca ne descurcam chiar daca nu ne-am cumparat inca bicicleta. Atentie la  Politia comunitara calare! Nu vrem sa facem vreun accident.

7
Daca va place foarte tare apa, puteti sa dati la pedale pe o hidrobicicleta. Daca nu vreti sa aveti contact cu apa care "e uda", puteti da la vasle intr-o barca. Costa 5 lei ora si faceti miscare cat intr-o saptamana de mers la sala.

8
Pentru sedentari exista intotdeauna posibilitatea statului pe iarba. Cum sa nu stai cand ai in fata o astfel de priveliste? Apa, verdeata, nori....lipseste doar un cos de picnic si o paturica. Grabiti-va, caci acum vine iarna!

9
Daca va plac mai mult peisajele urbane, intoarceti capul in directia opusa si va veti opri privirea pe acest mastodont-Casa Presei Libere. Mie grandomania nu-mi place nici macar in constructii, dar trebuie sa recunosc ca este destul de interesant contrastul dintre natura si realizarile umane. 

10
Cu vaporasul v-ati plimbat pana acum pe lacul Herastrau? Este frumos si romantic, iar in acest anotimp nu veti fi agasati de tantari, cum se intampla toata vara.

Desigur ca mai sunt si alte distractii si atractii, dar acestea mi-au facut cu ochiul in weekend-ul ce tocmai a trecut. Sper ca v-am dat idei! 

10 comments:

  1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    ReplyDelete
  2. Frumos! Ai mai putea sa iti scoti si catelusul la 'parcul de distractii' amenjat pentru ei. Sau cel putin era unu cand am fost eu acum vreo 4 ani :)

    ReplyDelete
  3. Sunt o gramada, nu 1!
    La un moment dat erau cativa cu pata pusa pe mine. Noroc ca eram pe bicicleta :)

    Totusi mi se pare mai civilizat decat acum cativa ani, fiind si o zona mai curata a Bucurestiului.
    Alice, cand mai ai ocazia sa iesi in parc in Bucuresti, iti recomand Herastrau. Dupa parerea mea e cel mai frumos parc din acest oras.
    Daca poate sa ma contrazica altcineva, astept si alte pareri.

    ReplyDelete
  4. Da, trebuie sa trec pe la oftalmolog.

    Am interpretat gresit ce a zis Alice. :D

    Nu am vazut parcul de distractii pentru caini.
    Imi schimb imi place ca sunt pungi pentru caca de caine. :) Sper ca le si folosesc oamenii, ca nu am vazut pe nimeni in flagrant.

    ReplyDelete
  5. Poate nu mai este; dar atunci era undeva pe langa 'gradina cu trandafiri' din cate imi amintesc eu.

    ReplyDelete
  6. http://www.herastrauparc.ro

    ReplyDelete
  7. oakley outlet store, http://www.oakleyoutlet.in.net/
    ralph lauren,polo ralph lauren,ralph lauren outlet,ralph lauren italia,ralph lauren sito ufficiale
    cheap nfl jersey, http://www.cheap-nfljersey.us.com/
    broncos jerseys, http://www.denverbroncos.org/
    bears jerseys, http://www.chicagobearsjerseys.us/
    new england patriots jerseys, http://www.newenglandpatriotsjerseys.us/
    miami heat jersey, http://www.miamiheatjerseys.net/
    boston celtics, http://www.celticsjersey.com/
    nike air huarache, http://www.nikeairhuarache.org.uk/
    lacoste shirts, http://www.polo-lacoste-shirts.fr/
    ugg boots uk, http://www.cheapuggboots.me.uk/
    swarovski crystal, http://www.swarovski.in.net/
    michael kors outlet online, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
    oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.in.net/
    timberland shoes, http://www.timberlandboots.name/
    new york knicks, http://www.newyorkknicksjerseys.com/
    beats by dre, http://www.beats-headphones.in.net/
    tiffany outlet, http://www.tiffanyjewelleryoutlets.co.uk/
    1024minko

    ReplyDelete
  8. This article is interesting and useful. Thank you for sharing. And let me share an article about health that God willing will be very useful. Thank you :)

    Obat Herbal Sakit Kepala Menahun
    Pengobatan Penyakit Kusta secara Alami
    >

    ReplyDelete