Sunday, October 31, 2010

Vrei rasfat pentru concediul de iarna? Verifica AQUA DOME


Cum Austria este destinatia ideala pentru excursiile de iarna, unul din colegii de serviciu si-a ales ca destinatie AQUA DOME.

Transport: Aqua Dome e relativ aproape de Innsbruck. Puteti ajunge fie cu masina, fie cu trenul pana la Ötztal Bahnhof sau Innsbruck, dupa care luati autobuzul pana la Längenfeld, fie cu avionul pana la Innsbruck, Salzburg or Munich Airport.
Cazare: la hotelul Aqua Dome, hotel de 4 stele.

Aqua Dome este un complex care este orientat spre baile termale. Cum austriecii stiu foarte bine sa isi puna in valoare resursele turistice, acest loc este un adevarat paradis pentru simturile oricarui turist, oferind servicii din cele mai variate:
- cazare in conditii foarte bune;
- sala pentru activitati sportive;
- bai termale;
- sauna;
- masaje;
- tratemente faciale;
- si multe altele.

Toate sunt oferite clientului in conditii duse la extrem, cum le sta bine austriecilor. Eu am vazut si brosura printata, care e facuta cu aceeasi atentie la detalii. Bineinteles asta se simte si la buzunar, preturile nefiind chiar mici (va las pe voi sa le descoperiti :) ). Daca insa vreti sa va savurati din plin concediul de iarna, va recomand aceasta locatie. O sa revin cu poze si cu impresii de la colegul meu.
Va las acum sa mai admirati cateva poze cu Aqua Dome pentru a intelege ce va poate astepta aici. Enjoy :)



















14 comments:

  1. arata taaaaaaare tentant,o adevarata oaza de relaxare!

    ReplyDelete
  2. Ne bucuram ca iti place, Alison!

    ReplyDelete
  3. Cunosc locatia, arata bine dar nu vreau sa ma gandesc la ce costuri pentru mine! Poate in alta viata, daca ma reorientez! Imi amintesc ca atunci cand am studiat pliantele mi se parea scumpa chiar si numai intrarea in strand. Dar sunt de acord, e foarte frumos. Totusi, ipotetic vorbind, parca nu-mi doresc numai asa un concediu static.

    ReplyDelete
  4. Preturile sunt maricele intr-adevar. Daca insa ma uit la ce e inclus in pret, nu mi se par totusi nejustificate.
    Cat despre concediu static, static e un pic cam mult spus, pentru ca poti sa skiezi (zi si noapte:) ), sa faci rafting, sa faci hiking, sa te dai in topogane, sa faci sauna, masaj, bai termale si alte minunatii la hotel. Ai in jur Stuibenfall (cea mai mare cascada din Tirol, 159m), muntele Wildspitze de 3772m, al doilea munte din Austria, lacul Piburger See etc. Mi se pare ca sunt destule posibile activitati pentru un concediu. :)

    ReplyDelete
  5. Arata fancy tare! Frumos pentru cine isi permite. Eu sunt genul mai low cost si am gasit o oferta la doar 50 euro pentru hotel de 3 stele cu aerolines in Austria

    ReplyDelete
  6. Daca mi-as permite cu siguranta as merge in weekend sa ma relaxez acolo. Cred ca nici n-as avea nevoie de atatea masaje, saune si jacuzzi, m-as relaxa chiar si privind in jur. :)

    ReplyDelete
  7. Salve am fost si eu la acest aqua dome si este chiar frumos si ca pret am dat in jur de 15 euro dar a meritat toti bani si nu sun nici unu din acei oameni cu bani dar daca doriti o cazare ok pute-ti gasi in INNS`BRUCK la un camping foarte tare gasiti aici tot ce v-ar intersa www.natterersee.com
    P.S. tot ce vedeti in poze este adevarat
    va doresc vacante placute
    cu respect Alex

    ReplyDelete