Saturday, March 26, 2011

Sa ne cunoastem mai bine...

Cand o printesa iti cere ceva, trebuie sa ii faci pe plac. Chiar daca nu are sange albastru, Printesa Urbana conduce propriul regat, pe care-l vizitez adesea pentru recenzii de restaurante si texte savuroase, asa ca am acceptat cu mare drag provocarea de a impartasi 7 lucruri pe care nu le stiati despre mine.
1. Mi-am descoperit pasiunea pentru calatorii la 7 ani, cand inspirata de aventurile Lizucai prin Dumbrava Minunata am hotarat sa pornesc intr-o expeditie. Mi-am convins un vecin ceva mai mare, dar tot cu atata minte, sa cioparteasca salciile bunicului pentru a strange materialul necesar construirii unei plute.
Urma sa merg pe raul din spatele gradinii pana la Jiu, de acolo la Dunare si apoi la Marea Neagra. Intregul proiect a fost insa anulat, in momentul in care am realizat ca nu voi putea sa ma intorc acasa contra curentului.

2. Nu e un secret faptul ca am un frate mai mic, dar putina lume stie cum m-am gandit sa ii fac pe parinti sa nu observe ca saracutul are obrazul zgariat ingrozitor dupa ce a alunecat juma' de partie cu nasul in zapada din cauza mea. L-am pudrat cu cacao. :)

3. Nu refuz NICIODATA o bucatica de ciocolata. Asa ca daca vreti sa ma otraviti, stiti in ce sa ascundeti cianura. :)

4. Imi place galbenul.

5. Si lalelele.

6. In clasa a 6-a m-a stresat teribil ora de geografie. Nu reuseam deloc sa retin capitalele tarilor baltice . Si acum ezit o secunda daca ma intreaba cineva care e capitala Lituaniei. Vilnius sau Riga? Cu Tallinn m-am lamurit dupa ce l-am vizitat, asa ca trebuie sa merg si in Lituania si Letonia sa rezolv problema.

7. Am un simt al orientarii in spatiu selectiv. In exterior pot sa intru in cel mai intortocheat labirint sau pe cele mai aglomerate strazi, gasesc intotdeauna drumul cel bun fara ezitare. In interior insa, ma ratacesc instantaneu.

Mi-ar placea sa aflu si eu cate ceva despre voi, asa ca va invit sa preluati leapsa.

Sa aveti o sambata interesanta!

5 comments:

  1. Prima si cea cu pudra de cacao m-a amuzat teribil

    ReplyDelete
  2. Pudra de cacao face toti banii :)

    ReplyDelete
  3. Acum nu se mai poate intampla sa te retina doar faptul ca nu te poti intoarce impotriva curentului. Asa se intampla cu fratii mai mici. Trebuie sa ne suporte toanele sau greselile. :))
    1. Ador primavara si tot ce tine de ea.
    2. Nu pot avea mai multi prieteni in acelasi timp. Doi sunt suficienti. Nu ma pot imparti.
    3. As calatori si-n spatiu daca banii nu ar fi un impediment.
    4. Am un frate mai mic si-l amenintam cand eram si eu mai mica ca-l bag in frigider sau ca-i dau drumul de la geam, de la etajul 2. Nici acum nu stiu daca il inspaimantau amenintarile mele. N-am trecut la fapte niciodata.
    5. Rar pot spune despre un om ca nu are defecte prea vizibile. Sunt mult prea selectiva.
    6. Imi place sa ma plimb, dar mai mult, imi place sa ma plimb cu bicicleta.
    7. As conduce masina mii de kilometri. In general in interiorul peisajelor montane. Ma reconforteaza. Singura si cu muzica preferata la un volum mediu.

    ReplyDelete
  4. An absolutely beautiful place, the yellow blooms capture the heart...
    Have a wonderful day:-)

    ReplyDelete



  5. تنظيف كنب بالمدينة المنورة شركة تنظيف كنب بالمدينة المنورة
    تنظيف سجاد بمكة شركة تنظيف سجاد بمكة
    تنظيف سجاد بالمدينة المنورة شركة تنظيف سجاد بالمدينة المنورة
    تنظيف سجاد بالدمام شركة تنظيف سجاد بالدمام


    ReplyDelete