Thursday, November 25, 2010

Domnilor, pe cai!

Am simtit ca fac discriminari cand am prezentat Muzeul gentilor si posetelor  , asa ca m-am hotarat sa echilibrez balanta prezentand astazi un loc dedicat aproape in exclusivitate domnilor, desi cunoscut o multime de doamne, inclusiv subsemnata, care s-ar juca cu placere cateva ore cu una din masinutele din imagini.
La Fabrica Porche din Leipzig veti avea parte de o multime de surprize, chiar daca bugetul nu va permite inca sa plecati acasa cu o astfel de bijuterie pe 4 roti. Daca sunteti pasionati de tehnica puteti vizita Fabrica pentru a vedea ordinea operatiunilor pe fiecare linie tehnologica in parte. Pentru a savura experienta cu toate simturile, puteti alege unul din pachetele de servicii Start, care includ un tur cu ghid al fabricii si un pranz sau o cina, cu preturi incepand de la 32 de euro de persoana.
Vreti sa conduceti un Porche?



 In acest caz, Pilot e ceea ce cautati. Puteti alege un Cayenne sau Cayenne S pe un traseu offroad, un Boxster, un Cayman, un 911, un Cayenne sau un Panamera pe un traseu onroad sau o combinatie offroad/onroad, incepand cu 255 euro/persoana.
Daca nu aveti carnet de conducere, puteti incerca Co-Pilot, lasandu-va purtati pe pista de catre un sofer profesionist.

V-am facut curiosi? Aruncati o privire pe site-ul oficial al fabricii aici si nu uitati sa va faceti rezervare din timp. Eu cred ca o sa va placa. ;)

7 comments:

  1. Ha,ha, ma si vad la volanul primei masini, gonind pe soseaua x din Romania :) sau ar trebui sa iau serios in considerare mutarea?

    ReplyDelete
  2. Acesta nu e post doar pentru barbati .... ce crezi ca eu nu ma vad intr-una din masinile astea?
    Bine poate ca nu mi-as dori le fel de mult ca ei, insa daca as avea multe zile la dispozitie, as intra si eu!

    ReplyDelete
  3. Optez pentru Fabrica Porche din Leipzig decat Muzeul Gentilor :) si nu m-ar deranja un tur cu un Porche Chayenne

    ReplyDelete
  4. Traveling Hawk, mai bine o iei pe cea galbena din ultima poza...merge si pe drumurile cu gropi de la noi ;)

    Alicee, te inteleg :)
    Flutietootie, welcome to pintravel.ro. I hope to see you again.

    ReplyDelete