Tuesday, November 9, 2010

Transilvania Arsenal Park, o unitate militara de vacanta

Vreti sa petreceti o vacanta activa intr-un decor militar? Daca raspunsul este da, aruncati o privire pe ceea ce va propune Arsenal Park Transilvania, un complex  din Orastie amenajat pe terenul unei foste fabrici de munitie, care cuprinde: un Muzeu Militar in aer liber si un spatiu de activitati sportive cu specific militar. Daca vreti sa va amintiti de zilele din armata sau pur si simplu vreti sa va cresteti nivelul de adrenalina, acesta este locul potrivit.
Dar sa incepem cu inceputul... Mai intai va cazati. Aveti la dispozitie Camerele Ofiter, simple si spatioase din
bungalowuri, Camera Tun, care are patul asezat pe afetul unui tun a carui teava iese pe fereastra, Camera TAB care e de fapt o jumatate de TAB (Transportor Amfibiu Blindat) transformata in dormitor, Apartamentele Colonel si Vilele General, numai bune daca va place sa faceti pe sefu'.

Daca ati venit de departe si n-ati avut nimic de mancare in ranita, treceti pe la Restaurantul-Popota, unde va puteti bucura de bucate traditionale ardelenesti, mai mult sau mai putin cazone. Puteti deja sa intrati in atmosfera de tabara militara, caci personalul care serveste mancarea e imbracat in uniforma militara.

Sunteti gata de ceva actiune? Aveti de ales intre instructie militara, airsoft, paintball, tir cu arcul, tir cu BB'gun ( care nu am idee ce este, fie vorba intre noi ;), plimbari cu buggy, golfcars, biciclete sau transportorul senilat, in functie de preferinte. Dupa o astfel de incalzire, puteti aduna echipa sa jucati un baschet sau fotbal. Pentru cei comozi exista varianta sahului si a tablelor. :)
Ati obosit? Puteti merge sa faceti o vizita agale Cetatii si Bisericii din Orastie, Rezervatiei de Zimbri din Hateg (sunt cam anemice bietele animale, dar merita vazuti daca nu stiti cum arata un zimbru doar din carti) sau Castelului Huniazilor.
Daca v-ati hotarat sa mergeti, gasiti aici mai multe informatii legate de preturi, rezervari, modalitate de acces si alte lucruri practice.

Ce parere aveti? Mie mi se pare o destinatie adecvata mai mult unei cete de baieti pusi pe distractie, dar mi-a trecut prin cap la un moment dat ca ar fi o idee buna sa fac o excursie aici cu grupul meu de prietene. Facem o trupa de comando :)

8 comments:

 1. very interesting!chiar nu am crezut ca la noi poate fi asa ceva...pentru baieti e un LOC DE JOACA perfect!

  ReplyDelete
 2. Si mie mi se pare interesanta ideea si sunt sigura ca are si clienti. Eu una insa, nu sunt interesata :)

  ReplyDelete
 3. Dragut. Incepem sa intram si noi in rand cu lumea, desi inca mai avem destul de lucrat la asta. E bine ca mai sunt si oameni care pun pe picioare astfel de proiecte.

  ReplyDelete
 4. Alison, cred ca e perfect pentru baieti, dar gasesc si fetele ce sa faca :)

  Traveling Hawk, nici sa dormi in TAB nu vrei?:)

  Alicee, eu cred ca la capitolul distractii ne vom dezvolta destul de repede. Mai greu cu alte domenii, din pacate :(

  ReplyDelete
 5. O, nu, mi-ar aduce aminte de altii care au calatorit cu TAB-ul :)

  ReplyDelete
 6. Coach Handbags Outlet are usually viewed as luxurious brands, but yet at inexpensive price.
  Today most people looking for COACH accessories will look for them at Coach Bags Factory Outlet.
  Coach Sale are just the most inexpensive items to purchase through Coach Purses Outlet, a small change purse or Cheap Coach Purses.
  Coach Bags On Sale are a fun accessory to add to a new collection.
  Coach Bags Outlet is can be carried or slipped over your shoulder.
  Authentic MK Outlet are made of high grade quality leather and Michael Kors Factory Outlet can actually have real leather on them.
  Michael Kors Purse Sale usually come with a plate bearing the MK Outlet logo to distinguish it from other Cheap Michael Kors Purses.
  Michael Kors Outlet Online have the inherent ability to capture the essence of what women like and what they want to wear and utilize.
  Michael Kors Outlet Store are a symbol of feminine elements and speak for all kinds of women.
  Michael Kors Purses On Sale of the day vary greatly, but all seem to share one characteristic, they are popular!

  ReplyDelete