Sunday, November 28, 2010

Fotodelicii de la Festivalul "Dulciuri pentru toti"

 Ieri am fost la cea de-a treia editie a Festivalului "Dulciuri pentru toti", la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.  Festivalul a inceput pe 25 noiembrie si se va termina astazi dupa-amiaza, asa ca grabiti-va sa-l vizitati. Va veti indulci cu siguranta. Biletul costa 5 lei, iar copiii sub 12 ani pot intra fara bilet. Nu uitati portofelul acasa, caci veti intalni o multime de tentatii: jeleuri de toate formele si culorile, bomboane (inclusiv de la Bucuria), prajituri sofisticate de la Chocolat, acadele, ciocolata belgiana, alvita, specialitati turcesti si unguresti, caramele, turta dulce si alte delicii.
In plus, daca sunteti in cautarea unui cadou dulce pentru Mos Nicolae, puteti gasi aici o multime de idei.
Mai jos puteti vedea cateva fotografii facute de mine la targ, desi ochii imi erau mai degraba la prajituri decat la aparatul foto. :)




20 comments:

  1. ce imagini tentante,deja ma gindesc la o ciocolata belgiana!:)

    ReplyDelete
  2. Postare potrivita pentru o zi de dumineca, cand avem timp sa devoram "ochiometric" toate bunatatile astea!

    ReplyDelete
  3. Cred ca trebuie sa mergi acolo dupa ce ai mancat bine ca sa nu te falimentezi. Eu mai bine stau acasa :)

    ReplyDelete
  4. Alison, am incercat o ciocolata neagra cu aroma de lavanda...a fost delicioasa! Mi-as dori sa pot transmite prin intermediul internetului mai mult decat cuvinte si imagini....gusturi si mirosuri.:)

    Traveling Hawk, o vizita la Festivalul dulciurilor mi s-a parut cea mai tentanta oferta pentru weekendul acesta. Am continuat "dezmatul" acasa, revazand "Charlie and the chocolate factory" in timp ce devoram bunatatile cumparate.

    Alicee, iti admir autocontrolul. Eu nu rezist in fara ciocolatei. :)

    ReplyDelete
  5. Da, au fost multe targuri interesante in Bucuresti in week-end-ul asta!
    Festivalul de vinuri, de produse eco...etc!
    N-am ajuns din pacate!
    Bine ca vad aici ce s-a intamplat!
    Salutari si o saptamana frumoasa!

    ReplyDelete
  6. eu as manca niste halvita de catva ani de zile....pacat ca nu se mai gaseste pe piata asa ceva.

    ReplyDelete
  7. O saptamana frumoasa si tie, Wind!
    Blueeyes, mai poti gasi halvita pe la targurile de la Muzeul Taranului Roman si la Muzeul Satului, daca esti din Bucuresti.

    ReplyDelete
  8. Sunt din Bucuresti numai ca acum stau prea departe de Romania si ajung doar o data la 2-3 ani .Am sa caut cu prima ocazie cand am sa merg in tara...merci pt info!
    Kabu in traducere ar fi Gulie dar dupa parerea mea, este altfel la gust decat Kabu.Cred ca se poate folosi si poti obtine aceleasi rezultate cu Gulia.
    O zi buna si multumesc pt vizita!

    ReplyDelete
  9. un adevarat paradis pentru pofticiosi aveti voi acolo!

    ReplyDelete
  10. additional resources x4d01a1e94 replica louis vuitton bag replica bags hong kong u0c79s1t33 his explanation l7e02g6e80 gucci replica handbags replica bags 168 mall replica bags dubai replica hermes i1s16m3a10 replica bags in pakistan

    ReplyDelete