Thursday, November 18, 2010

O vizita la sera


 Daca va deplasati pe traseul Targu-Jiu-Ramnicu-Valcea-Pitesti veti putea observa pe marginea drumului o multime de sere, fiecare laudandu-se cu flori frumoase si decoratiuni de gradina: mobilier, pitici sau chiar berze.
In timp ce ultimele sunt adesea la limita kitschului, florile sunt intotdeauna frumoase si mult mai ieftine decat cele gasite in florariile din marile orase.
Asa ca de fiecare data cand am de oferit flori sau pur si simplu vreau sa ma rasfat adaugand o noua orhidee colectiei personale, opresc la una din sere.


 Iata ce frumuseti mi-au atras atentia ultima data.Pentru ca se apropie iarna veti gasi o multime de plante de interior, dar daca va numarati printre norocosii care au o casa cu gradina, intrebati personalul serei despre plantele decorative si arbustii de exterior. Cu siguranta veti fi impresionati de varietatea ofertei.
Pana atunci insa, va las sa priviti aceste frumoase si delicate minuni.12 comments:

 1. Fiind mare amatoare de flori si avand si gradina (in resedinta mea de vara, care e la tara, ca sa parafrazez un poet indragit:), ma opresc deseori in astfel d elocuri, inclusiv in strainatate. Am venit din Austria cu o gramada de plante la ghiveci, care traiesc acum in gradina mea :)

  ReplyDelete
 2. Frumos, mie imi plac orhideele dar nu am rabdare sa le ingrijesc. (sunt foarte pretentioase)

  ReplyDelete
 3. Traveling Hawk, te inteleg :) Eu nu am decat orhidee ca stau intr-o garsoniera, dar mama care are curte are grija sa-si cumpere seminte si flori de peste tot pe unde ajunge. Cand s-a intors la un moment dat din Franta au luat-o vamesii la intrebari ca nu intelegeau ce poate sa faca cu atatea seminte. Ei probabil se gandeau la ceva preparate etnobotanice, in timp ce mama le explica de zor cum sta treaba cu nu stiu ce specie de plante perene care se gasesc in nuante de albastru si violet...dar violetul nu-i tot una cu albastrul, desi in poza de pe ambalaj arata la fel. :)

  Alicee, sa stii ca e mai greu in primele zile, dar apoi te obisnuiesti. Te rasplatesc insa pe deplin cand infloresc.

  ReplyDelete
 4. Coach Handbags Outlet are usually viewed as luxurious brands, but yet at inexpensive price.
  Today most people looking for COACH accessories will look for them at Coach Bags Factory Outlet.
  Coach Sale are just the most inexpensive items to purchase through Coach Purses Outlet, a small change purse or Cheap Coach Purses.
  Coach Bags On Sale are a fun accessory to add to a new collection.
  Coach Bags Outlet is can be carried or slipped over your shoulder.
  Authentic MK Outlet are made of high grade quality leather and Michael Kors Factory Outlet can actually have real leather on them.
  Michael Kors Purse Sale usually come with a plate bearing the MK Outlet logo to distinguish it from other Cheap Michael Kors Purses.
  Michael Kors Outlet Online have the inherent ability to capture the essence of what women like and what they want to wear and utilize.
  Michael Kors Outlet Store are a symbol of feminine elements and speak for all kinds of women.
  Michael Kors Purses On Sale of the day vary greatly, but all seem to share one characteristic, they are popular!

  ReplyDelete