Tuesday, November 16, 2010

Programul "Inscrieri timpurii" prelungit pana la 1 decembrie


Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) si celelalte asociatii si patronate de turism au anuntat ca prelungesc programul "Inscrieri timpurii" pana pe data de 1 decembrie 2010, cu scopul de a incuraja turistii sa aleaga sa isi petreaca concediul de iarna in Romania.
Prin acest program, cei care isi cumpara pachete de vacante in Romania beneficiaza de o reducere de 20%. Perioada pentru care este valabila oferta este 1 decembrie 2010 - 28 februarie 2011. Astfel se pot achizitiona pachete la pret redus inclusiv pentru sarbatorile de Craciun si Revelion la toti hotelierii si agentiile inscrise in ANAT.

Lista completa a acestora precum si alte detalii le puteti gasi pe site-ul oficial al campaniei "Inscrieri timpurii".
La editia de vara a acestui program s-au vandut 50 000 de pachete turistice, fata de 30 000 de pachete la prima editie in 2009.

Eu personal nu stiam de acest program.
La mine bugetul de distractii de anul asta este destul de redus si nu am planuit sa plec pe undeva anume. Totusi, daca as vedea o oferta tentanta in Romania pentru Revelion (pentru ca de Craciun, daca nu lucrez, ma duc acasa la Gorj si petrec impreuna cu familia) poate mi-as mai schimba planurile.
Salut insa aceasta initiativa si, cum zice si vorba "pic cu pic se face mare", sper sa ii mai trezeasca la realitate pe operatorii de la noi, care, dupa parerea mea, practica preturi mult prea mari, astfel ca alegerea intre o oferta in Austria si o oferta in Romania devine destul de usoara in conditiile in care costa la fel, indiferent de cat de nationalist ai fi.

Spor la cautat oferte de ski! :)


P.S. In caz ca va intrebati, nu, nu sunt eu in poza! :P
Dar la prima zapada aduc niste poze si cu mine.

3 comments:

  1. Pentru vacanta de iarna as alege tot Bansko-Bulgaria. Am fost in urma cu doua ierni si mi-a placut foarte mult. Pe langa faptul ca au partii de ski pentru toate categoriile de skiori si preturile sunt destul de ok.

    ReplyDelete
  2. Super pontul o sa arunc un ochi sa vedem ce idei ne dau Agentiile noastre

    ReplyDelete