Tuesday, February 8, 2011

Februarie in Bucuresti

Daca ai inceput sa te plictisesti de iarna si vrei sa descoperi lucruri noi si electrizante in Micul Paris, iata ce optiuni ai in februarie.
Asta-seara, la Teatrul National de Opereta se joaca Supermarket, un spectacol cu recenzii foarte bune. Incepe la ora 19, asa ca grabeste-te sa prinzi bilete.



Maine, de la ora 20, suntem invitati la o portie de ras in Club 99, la Stand-Up Comedy, cu Vio si Teo.
Pe 10 avem Baiadera la Opera Nationala Bucuresti, de la 18:30.

Pentru ca pe 27 se vor decerna premiile Oscar, nu e o idee rea sa profitam de oferta Orange Film si sa incercam sa vedem o parte din filmele nominalizate la cinema. The King's Speech are 12 nominalizari, The True Grit 10, Inception si The Social Network 8, asa ca avem de unde alege.

Tot la film suntem asteptati si de Valentine's Day, la The Light Cinema. In noaptea de duminica spre luni (13-14 februarie) e noapte alba. Pentru 30 de lei ai acces la 7 filme, de la miezul noptii si pana la 6 dimineata, la final putand sa castigi un weekend romantic la Venetia sau invitatii duble la film.

Pe 16 avem Suita Spaniola-recitalul pianistei Rosa Torres Pardo la Ateneu , in cadrul festivalului  "Flamenco Clasic si Noile Sale Genuri".

Daca vrei sa savurezi o portie de arta, mergi de miercuri pana duminica intre orele 10 si 18 la Muzeul National de Arta Contemporana, din incinta Palatului Parlamentului. Pana pe 27 este deschisa expozitia Real Time-Horia Bernea. Eu am vazut-o deja si mi-a placut. In plus, liftul panoramic si cafeneaua de la ultimul etaj iti ofera o priveliste frumoasa. Daca esti student, nu uita carnetul acasa, pentru a avea acces gratuit.

Prea multe distractii? In cazul acesta iti propun si ceva serios. Inscrie-te la unul din cursurile sau seminariile Fii antreprenor! si invata cum sa-ti pornesti si sa-ti coordonezi propria afacere. Cursurile sunt gratuite si se desfasoara atat in Bucuresti, cat si in Galati si Craiova.
Daca cumva iti deschizi o fabrica de ciocolata, nu uita sa imi trimiti si mie o tableta. :)

Tu ce faci in februarie?

6 comments:

  1. Ciocolatika, te astept cu impresii.

    ReplyDelete
  2. Pai..., nu stiu ce fac, dar stiu c-am ratat targul de nunti, dar a fost fratele meu cu aleasa inimii care s-a inzestrat cu rochie. Apoi o sa mai ratez si alte chestii dupa care voi ofta, dar tre' sa ma infiintez intr-un weekend mai lejer la Malagamba pentru ca pastele arata de vis. Apoi..., o sa programam intalnirea de fete, probabil la mall pentru ca inca nu putem sta la vreo terasa draguta, iar altceva...., chiar nu stiu daca o sa-mi permita timpul, dar povestesc.

    ReplyDelete
  3. Scriu pe blog, saptamana asta ma bucur de vacanta si ma gandesc sa mut niste tufe de Rhododendroni in gradina de la tara, ma uit la filme pe internet si ma documentez asiduu pentru viitoarea calatorie...

    ReplyDelete