Saturday, February 12, 2011

Un hotel potrivit pentru Ziua Indragostitilor

Indiferent daca sarbatoriti americanul Valentine's Day, traditionalul Dragobete sau pur si simplu celebrati iubirea in fiecare zi, sunt convinsa ca v-ar face placere sa petreceti o noapte in una din camerele Nordic Light Hotel, un hotel tres chic din inima Stockholm-ului. Interioarele minimaliste sunt trezite la viata in timpul noptii, cu ajutorul unui ingenios sistem de lumini. Sa nu va speriati daca veti observa pe pereti sau pe tavan stele, fulgi de nea sau inimioare.

Pe langa lenevitul in pat in timp ce admirati impreuna un cer instelat artificial, va puteti bucura si de mancarea delicioasa a hotelului sau puteti aranga o degustare de vinuri, sub supravegherea unui somelier cu experienta.
Mai jos aveti cateva imagini...tentante.



18 comments:

  1. Inteleg, din descrierea ta, ca sistemul de lumini functioneaza singur, nu este actionat de client, nu? Sau functioneaza doar de Valentine's Day? Ei, asta m-ar deranja. In rest, e pe gustul meu, asa cum rezulta din ultimele poze.

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoase camerele, foarte draguta atmosfera, dar nu mi-ar placea sa ma trezesc noaptea cu ceva ce n-am comandat eu. Cred ca este un sistem in care iti dai acceptul pentru jocurile de lumini sau nu. Frumos.

    ReplyDelete
  3. Interesant. Mie mi-ar placea ... pt 1 noapte.
    Insa cel mai bine era acum cativa ani cand locuiam intr-o chirie la mansarda, iar deasupra patului era sticla si vedeam stelele si luna in fiecare noapte!

    ReplyDelete